HOROSCOP 9 martie 2023

HOROSCOP 9 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 9 martie 2023.

Berbec

Orice ai face astazi incearca sa nu te complici fara sa fie cazul. De obicei, cand primesti ceva de facut gandesti o modalitate prin care iti faci sarcina mai grea. Acum nu este cazul.

Taur

Termina cat mai repede cu munca pentru ca acasa te asteapta ceva deosebit. Este vorba despre o surpriza pe care partenerul o pregateste de mult timp. 

Gemeni

Trebuie sa faci ceva pentru a te asigura ca locul de munca nu iti este pus in pericol. Este necasar sa aduci o idee inovatoare, care sa ii uimeasca pe toti. Gandeste-te bine si nu propune ceva banal pentru ca mai rau o sa faci.

Rac

Poti sa spui ca este ziua ta buna. Stralucesti si ai succes pe toate planurile. Chiar si tu esti uimit de cat de bine iti merge. Nu iti forta norocul pentru ca nu este bine sa exagerezi.

Leu

Esti foarte obosit si nu te poti concentra asupra muncii. Totusi, fa ceea ce ai pe lista si apoi gandeste-te cum sa pleci mai repede. Nu lasa sarcinile neterminate.

Fecioara

Relatiile cu prietenii vor fi in centrul atentiei. Sfarsesti repede cu jobul si apoi pleci la intalnirile cu persoane foarte dragi.

Balanta

Latura artistica iese la suprafata. Diseara iesi cu amicii si te apuci de cantat. Daca stii ca nu ai talent, nu iti teoriza cunoscutii si multumeste-te cu simpla prezenta.

Scorpion

Nu ii indeparta pe cei care te iubesc. Oricat de mult ai avea de munca, ofera-le atentia cuvenita pentru ca la un moment dat o sa ramai fara prieteni si nu vei intelege de ce.

Sagetator

Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le ai de facut, chiar daca sunt plictisitoare. Culmea, vei descoperi ceva ce pana acum nu parea important. 

Capricorn

Ti-au fost atribuite cateva sarcini, dar nu esti multumit. Ti se par mult prea dificile. Mai bine te-ai gandi ca seful a avut incredere in tine daca te-a pus sa te ocupi de asa ceva.

Varsator

Astazi este o zi potrivita pentru a petrece mai mult timp cu familia, in special cu partenerul de viata, care are nevoie de sprijinul tau. Trece printr-o situatie mai deosebita. Intelege-l.

Pesti

Schimbarile de temperatura te dau peste cap si nu te poti acomoda psihic cu ele. O sa fii recalcitrant la prima ora, dar apoi iti revii si totul o sa fie bine.

Etichete
Comenteaza