HOROSCOP 9 martie 2021

HOROSCOP 9 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 9 martie 2021.

Berbec

Esti obosit si nu iti mai convine nimic. Ai ajuns sa critici orice vezi. La amiaza o sa te mai relaxezi si iti schimbi atitudinea.

Taur

Astazi ai nevoie de sfaturile cuiva cu experienta si stai de vorba doar cu cei despre care crezi ca o au. Ramai surprins, insa, cand auzi varianta cuiva despre care credeai ca habar nu are de nimic...

Gemeni

Te ingrijoreaza atitudinea unui prieten in fata unei situatii. Consideri ca nu este constient de ceea ce i se intampla si vrei sa il avertizezi. Ai grija in ce te bagi, poate nu cunosti toate detaliile...

Rac

Esti cam agitat si grabit astazi si nu mai gasesti nimic atunci cand iti trebuie. Te apuci de prea multe odata si muncesti dezorganizat. Pune totul pe "pauza" si fa putina ordine.

Leu

Esti un fin observator. Inveti din greselile altora si incerci ca atunci cand ajungi intr-o situatie similara sa nu repeti pasii. Este o tactica de care te folosesti chiar astazi.

Fecioara

Este posibil ca astazi sa faci un drum in afara orasului in interes personal. Te grabesti putin pana afli ca nu e nicio urgenta. Spre seara, dupa ce se rezolva totul, te linistesti.

Balanta

Este una din zilele tale norocoase. Iti merge din plin pe toate planurile fara sa faci nici cel mai mic efort. Nu poti decat sa speri sa tina cat mai mult.

Scorpion

De dimineata esti deranjat de un coleg care nu stie sa taca atunci cand trebuie. Pana acum nu ai spus nimic, dar astazi il pui la punct. In rest, totul va decurge in mod normal.

Sagetator

Te vezi nevoit sa amani decizia pe care trebuie sa o iei astazi pentru ca nu ai reusit sa aduni toate datele de care ai nevoie. Ca sa fi mai sigur, cere un ragaz de cateva zile.

Capricorn

Ai putea primi vesti legate de niste bani pe care ii astepti de mult. Daca se confirma, situatia ta financiara s-ar putea imbunatatii destul de bine. Deja iti faci planuri de cumparaturi.

Varsator

Ar fi bine sa te trezesti devreme in dimineata asta si sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Ai mult de alergat, asa ca ajungi acasa epuizat. Nu-ti mai doresti decat sa dormi.

Pesti

Daca ai avut vreun dubiu legat de o problema ce tine de viata personala, astazi te lamuresti cum stau lucrurile, de fapt. Acum poti linistit sa-ti faci planuri de viitor.

Comenteaza