HOROSCOP 9 februarie 2023

HOROSCOP 9 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru joi, 9 februarie 2023.

Berbec

Superiorii te anunta ca trebuie sa finalizezi un proiect. Stii ca mai ai mult de munca, dar poate iti sare cineva in ajutor... Daca nu, va trebui sa te descurci singur.

Taur

Incearca sa treci peste micile certuri din ultima vreme cu partenerul de viata. Fii mai flexibil, in caz contrar, s-ar putea sa te trezesti ca o luati pe drumuri diferite. Gandeste-te serios la asta!

Gemeni

Timpul trece mult prea repede si nu ai timp sa pui in practica tot ceea ce ti-ai dori. Ar fi bine ca ziua sa fie putin mai lunga... Fa o selectie si renunta la tot ceea ce nu este cu adevarat important.

Rac

Sedinta de astazi pare ca nu se mai termina. Esti in priza de azi dimineata, nici nu ai apucat sa mananci. Nu-i nimic, partenerul de viata te asteapta sa luati cina impreuna.

Leu

Un cunoscut te roaga sa il ajuti cu ceva. Ai programul foarte incarcat si va trebui sa-l refuzi. Problema e ca nu te crede. Nu vrei sa strici relatia. Vezi ce poti sa faci...

Fecioara

Ai parte de o zi epuizanta la munca si ajungi prea obosit acasa incat sa mai accepti sa iesi seara in oras. Partenerul de viata se va supara. Va trebui sa gasesti o solutie de compromis.

Balanta

Dispui de niste bani pe care-i poti cheltui dupa bunul plac. Intentionezi sa-i faci o surpriza persoanei iubite, dar nu astazi. Te hotarasti sa astepti pana cand veti avea ceva de sarbatorit.

Scorpion

Dimineata primesti un mesaj: se anunta cineva in vizita. Astazi nu ai dispozitia necesara, insa avand in vedere ca este vorba despre o persoana draga tie, esti gata sa o primesti la orice ora.

Sagetator

Intervine ceva si iti modifica programul facut de aseara. Trebuie sa inveti sa faci alegeri. Decide-te ce este cu adevarat important pentru tine.

Capricorn

Trebuie sa iei o decizie importanta, asa ca nimeni nu poate sta astazi cu tine de vorba. Ajungi cu greu la o concluzie, dar se va dovedi una extrem de buna. Nu vei regreta deloc alegerea facuta.

Varsator

Ceea ce ai de facut astazi iti va consuma pana si ultima picatura de energie. Seara vei fi epuizat, asa ca anunta-ti partenerul ca nu mai iesi in oras. Ramane pe alta data...

Pesti

Va fi o zi plina astazi. Multa alergatura si multa cheltuiala. Nu te deranjeaza atata vreme cat reusesti sa rezolvi niste probleme care iti stau pe cap de ceva vreme.

 

Comenteaza