HOROSCOP 9 decembrie 2022

HOROSCOP 9 decembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru vineri, 9 decembrie 2022.

Berbec

Un amic iti cere sa il ajuti, macar asculta-l inainte sa-l refuzi. Este pacat sa ratezi sansa de a face un bine doar pentru ca nu ai chef sa iesi din casa. Nu uita ca prietenii la nevoie se cunosc.

Taur

Astazi planifici sa pui la punct toate detaliile pentru a reusi ceva ce nimeni nu a avut curajul sa incerce. Te simti puternic si dispui de multa energie. Este momentul ideal pentru a incerca acest lucru.

Gemeni

Un gest facut de un cunoscut ti-a adus prejudicii de imagine si acum faci tot posibilul sa o imbunatatesti. Totusi, nu te hazarda si nu duce totul la extrem pentru a nu fi catalogat drept lingusitor.

Rac

Proiectul la care lucrezi de cateva luni incepe sa isi arate rezultatele si te simti foarte mandru. La inceput nici nu sperai la un asemenea succes, iar acum iti doresti mai mult.

Leu

Schimbarile din ultimele luni te-au obosit. Ai nevoie de o pauza si ar fi cazul sa o planifici din timp. Te gandesti serios la varianta de a pleca cateva zile din tara.

Fecioară

Cineva din trecut nu iti da pace si te simti incoltit. Salvarea vine din partea unui amic care stie fiecare detaliu si iti sare in aparare. Este bine de stiut pe viitor sa nu te imprietenesti cu persoane despre care ai auzit lucruri rele.

Balanţă

Dispui de o suma de bani in plus fata de salariu si vrei sa o investesti. Te gandesti cateva ore si apoi gasesti afacerea perfecta pentru tine. Te bucura gandul ca pe viitor vei avea o alta sursa de venit.

Scorpion

Nu uita ca graba strica treaba. Trebuie sa participi la o sedinta in cadrul careia se va discuta un subiect sensibil pentru toti colegii. Ai grija ce si cui spui. In dorinta de a te face placut risti sa dezvalui secretul cuiva care a avut incredere in tine.

Săgetator

O zi linistita la locul de munca, insa despre atmosfera din familie nu se poate spune acelasi lucru. O ruda a partenerului de viata vine in vizita si nu te astepti la ceva bun. Daca este vorba despre soacra, incearca sa ajungi cat mai tarziu acasa.

Capricorn

Esti foarte agitat, dar intr-un sens bun. Vestea pe care o astepti nu intarzie sa apara si este exact ceea ce lipsea din viata ta pentru ca puzzle-ul sa fie complet. Abia astepti sa vina seara pentru a sarbatori cu cei dragi.

Vărsător

Profiti de increderea oferita de cineva si intinzi coarda mai mult decat ar trebui. Ai grija pentru ca te joci cu focul si risti sa te arzi. Astrele nu sunt de partea ta astazi si trebuie sa fii cu bagare de seama.

Peşti

Uneori te simti singur chiar daca esti inconjurat de prieteni. Acesta este un semn fie ca nu te afli in locul potrivit, fie ca ai nevoie de cateva zile libere, timp in care sa te regasesti.

Comenteaza