Horoscop 8 ianuarie 2023. Ce zodie se pregătește de căsătorie

Horoscop 8 ianuarie 2023. Ce zodie se pregătește de căsătorie

Horoscopul pentru 8 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Berbec
Nativii din Berbec sunt cei care nu numai că au început acest an cu dreptul, dar în continuare au noroc şi le merge bine. Se bucură de succes şi în plan personal, dar şi profesional.

Taur
Veşti bune vin şi dinspre Tauri. Ei sunt cei care ar putea face un anunţ de logodnă, căsătorie în perioada imediat următoare. Vestea pe care multe reprezentante ale sexului frumos o aşteptau iată că se apropie.

Gemeni
Nativii din Gemeni primesc astăzi niște bani în plus. Nu le prinde deloc rău, mai ales că e şi început de an, astfel că totul pare să le meargă din plin. Banii pot veni ca o răsplată, nu ca o moştenire sau ceva gratuit.

Rac
Pentru cei din zodia Racului, această zi pare să fie una complicată. Poate că nu şi-au încărcat suficient bateriile în aceste zile libere sau nişte dispute din familie nu le dau pace şi îi tot macină, pentru că văd că nu pot rezolva situaţia.

Leu
O aşa-numită lecţie christică de sacrificiu, suferinţă, mântuire se arată în cazul celor care sunt născuţi în zodia Leului. Sunt nişte firi putenice, responsabile, cu tărie de caracter, dar acum astrele pare că nu mai sunt de partea lor.

Fecioară
Fecioarele, în schimb, primesc bani și vești bune la început de an. La ei continuă şi vacanţele, astfel că, cu banii primiţi, se pot bucura în continuare de câteva zile libere, pline de distracţie, eventual de pârtie.

Balanţă
Balanţele sunt zodia cu protecție divină totală. Nu sunt nişte persoane echilibrate, deşi aşa am fi tentaţi să credem la prima vedere, dar pare că se redresează. Cel puţin în această  perioadă de început de an, nativii aceştia se bucură de protecţie.

Scorpion
În schimb, Scorpionii au tot felul de probleme de rezolvat începând de mâine, iar zona profesională este foarte încercată în cazul lor. E indicat să fie foarte atenţi la locul de muncă, pentru că sunt responsabili pe tot ceea ce îşi pun semnătura.

Săgetător
În cazul Săgetătorilor, vorbim de tensiuni în prima parte a zilei. Acestea dispar după-amiază pentru câţiva dintre nativii acestei zodii, însă ziua este în general una tensionată. Poate că o plimbare în natură le poate face bine şi îi mai calmează.

Capricorn
Capricornii își vor schimba meseria. La an nou, şi meserie nouă, nu numai job schimbat. Unii dintre ei se simţeau blazaţi, simţeau că e timpul de o reconversie profesională, aşa că a venit timpul schimbării.

Vărsător
Vărsătorii reuşesc în aceste zile să rezolve probleme vechi de familie. Disputele, tensiunile, râca nu le mai dădeau pace, simţeau că atmosfera nu mai era cea din trecut, aşa că problemele şi-au găsit acum soluţia.

Peşti
Peştii, la rândul lor, sunt nativii care vor trăi ca nababii. Vor fi iubiți și nu vor duce lipsă de nimic: nici de afecţiune, nici de bani, nici de iubire, nici de zile cu soare şi odihnă.

sursă: antena3.ro.

Comenteaza