HOROSCOP 7 februarie 2020

HOROSCOP 7 februarie 2020

HOROSCOP 7 februarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 7 februarie 2020.

Berbec

Chiar daca weekend-ul bate la usa, nu ai timp de nimic. Tot ce faci are legatura cu munca. Ai de finalizat un proiect si daca nu te concentrezi asupra treburilor risti sa stai mai mult peste program.

Taur

Ai regrete in legatura cu o decizie luata in pripa. Stii ca este inutil sa te mai gandesti la cum ar fi putut fii daca hotarai altceva pentru ca timpul nu poate fi dat inapoi. Acum gandeste-te cum sa faci ca lucrurile sa iasa cat mai bine. Vei vedea ca exista solutii.

Gemeni

Ceea ce aiaflat astazi te face sa fii mai romantic decat de obicei. Te comporti atat de frumos cu persoana iubita, incat dai de banuit. Partenerul va ajunge sa creada ca ai patit ceva.

Rac

In sfarsit o zi mai linistita la job! Profita de asta si ocupa-te de treburile personale pe care le-ai abandonat in ultima vreme din cauza programului incarcat. Daca te organizezi bine, reusesti sa rezolvi chiar mai multe decat iti imaginai.

Leu

Trebuie neaparat sa termini un proiect inceput cu cateva saptamani in urma, dar pe care l-ai tot amanat din lipsa de inspiratie. Esti constient ca seful asteapta sa vii cu o idee sclipitoare. Poate relaxarea din weekend iti va fi de ajutor...

Fecioara

Refuzi sa accepti propunerea unui partener de afaceri in legatura cu o investitie. Consideri ca riscurile sunt prea mari si nu vrei sa te bagi. Mai gandeste-te, sunt planuri foarte serioase pentru viitor. Poate n-ar fi rau sa ceri si sfatul unei persoane cu mai multa experienta.

Balanta

Ai facut un plan foarte strict pentru zilele care urmeaza si nu accepti sa schimbi nimic, chiar daca unii dintre cei implicati, ti-o cer. Nici partenerul de viata nu te mai poate face sa te razgandesti. Ai grija ca risti sa ramai singur daca nu vrei sa accepti si opiniile celorlalti.

Scorpion

Incearca sa fii mai atent cand iti faci lista de cumparaturi, altfel nu o sa-ti mai ramana bani deloc pentru cheltuieli neprevazute. Poate ar fi bine sa renunti, pentru cateva zile, la micile placeri care, daca stai sa socotesti, te costa cam mult.

Sagetator

Ai o zi mai agitata. Ti se reproseaza ceva la locul de munca, dar tu nu te consideri deloc "vinovat". Esti foarte calm si ceri sa se analizeze totul, in cel mai mic detaliu, la rece. Pana nu obtii un raspuns, mai bine taci. Daca spui ceva acum s-ar putea sa regreti mai tarziu.

Capricorn

Esti nevoit sa pleci la drum, nu va fi o calatorie de placere, ci una din obligatie, pe care nu mai poti sa o amani. S-ar putea sa ai costuri mai mari decat ti-ai planificat la plecare. Pentru a nu avea surprize, asigura-te ca ai suficiente resurse financiare.

Varsator

O veste primita de dimineata pare ca iti strica toata ziua, insa, pe la amiaza, afli ceva care rastoarna intreaga situatie. A fost vorba doar de o neintelegere de moment, prin urmare, poti rasufla linistit. Seara te prinde extrem de bine dispus.

Pesti

Telefoane, documente de semnat, sedinte, ore suplimentare... cam asa a aratat saptamana ta, dar azi s-a terminat. La sfarsitul zilei participi la un eveniment monden. Chiar daca, initial, ti se va parea ceva pictisitor, la final vei constata ca a meritat sa-ti "sacrifici" cele cateva ore.

Comenteaza