HOROSCOP 6 iulie 2021

HOROSCOP 6 iulie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 6 iulie 2021.

Berbec

Ia lucrurile in piept, nu mai amana nimic. Esti constient ca nu mai poti continua asa, dar totusi incerci sa ramai acolo unde esti acum. Nu poti stii ce te asteapta daca pleci, dar stii ce inseamna sa ramai.

Taur

Persoanele pe care le vei intalni astazi te pot ajuta sa iesi din rutina. Nu prelungi la nesfarsit discutia, ai putea da senzatia ca nu esti sigur pe tine.

Gemeni

Hotaraste-te pe ce drum vrei să mergi. Indiferent ce alegi vei avea, probabil, mici indoieli, dar nu-ti pierde speranţa. In scurt timp te vei bucura de rezultate. Da ce e mai bun din tine si te vei bucura de rezultate.

Rac

La munca totul merge perfect, insa din punct de vedere sentimental, te afli intr-o perioada mai tulbure. Daca nu esti atent la ce faci, seara pierzi niste bani. Nu-ti fa griji, fericirea nu depinde doar de ei.

Leu

Esti foarte orgolios. Te cramponezi de o idee si nu vrei sa renunti nicicum. Daca continui tot asa, risti sa intri in conflict cu niste persoane de a caror parere iti pasa. In cazul asta, incearca sa fi mai flexibil.

Fecioara

Ai de rezolvat o problema pentru cineva de departe. Nu e simplu, dar daca ai rabdare, se poate. In profesie, pregateste-te pentru o perioada de munca intensa. Dupa ce termini, te asteapta ceva treaba si acasa!

Balanta

Nu te lua dupa toate zvonurile. Actioneaza cu prudenta si asculta-ti instinctele. Daca simti ca ceva este in neregula, renunta, daca nu, continua. Norocul iti va surade si tie pana la urma.

Scorpion

Ar fi bine sa dai dovada de mai multă rabdare, astazi. Esti tentat sa-i evaluezi pe cei din fata ta in primele secunde din momentul intalnirii. De data asta este vorba de altceva. Taci, aseaza-te, priveste si asculta.

Sagetator

Esti pus pe lucruri mari astăzi, dar te agiti prea mult. Vrei să faci cateva schimbari in casa, dar constati ca nu iti ajung banii. Faci rost de bani, dar nu mai gasesti ce iti doresti. Ia lucrurile pe rand, cu rabdare si vei vedea ca se rezolva.

Capricorn

Daca ai de dat un interviu sau de prezentat un proiect, ai mari sanse de reusita astazi. Ai grija doar sa nu te pierzi in detalii. Oamenii hotarati si de actiune sunt cei mai cautati.

Varsator

Chiar daca lucrurile nu se vor intampla asa cum ti-ai fi dorit, gandeste-te ca a fost o experienta pentru tine. Tot ce tinea de tine, ai facut. In niciun caz sa nu regreti!

Pesti

Gandeste-te bine inainte! E o decizie importanta care i-ar putea afecta si pe oamenii dragi din viata ta. Dar, inainte de toate, trebuie sa te impaci tu cu tine. Nu-ti ignora sentimentele, dar pune pret in special pe ratiune.

 

 

Comenteaza