HOROSCOP 6 aprilie 2021

HOROSCOP 6 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 6 aprilie 2021.

Berbec

Incalci o regula sau un termen si te trezesti cu o amenda ori un avertisment. Daca nu ai nicio scuza, s-ar putea sa fi nevoit sa platesti o suma destul de mare. E clar ca pe viitor trebuie sa fii mai atent...

Taur

Faci niste calcule si constati ca ai putea avea probleme privind finantele pana la sfarsitul lunii. Incearca sa fii mai atent la cheltuieli. Precis sunt cateva lucruri la care poti renunta.

Gemeni

Vei avea parte de o zi foarte aglomerata astazi si nu vei mai avea timp sa faci ceea ce te-a rugat un prieten. Chiar daca iti va fi greu sa il refuzi, nu iti face griji, te va intelege. Amana totul pentru o alta zi.

Rac

Dimineata e ca oricare alta, insa la pranz afli ceva ce te pune pe jar. Daca nu reusesti sa termini ceva cat mai urgent, risti sa ratezi o ocazie pe care o astepti de mult timp...

Leu

Chiar daca esti destul de sigur pe tine, evita discutiile in contradictoriu la sedinta de astazi, in special cu persoanele pe care nu le placi. Lucrurile ar putea degenera, iar sefilor nu le-ar placea deloc sa asiste la o cearta ca la piata.

Fecioara

Risti sa intarzii la job din cauza unei o probleme ivite dimineata devreme. Esti nevoit sa te ocupi de rezolvarea acesteia si trebuie sa rogi un coleg sa-ti tina locul. Vezi ca-i ramai dator...

Balanta

Chiar daca esti la job, gandul iti este departe. Desi abia a inceput o noua saptamana tu esti cu gandul deja la weekend-ul urmator. Problema este ca pana atunci mai sunt cateva zile de munca, asa ca pune-te pe treaba.

Scorpion

Seara vei avea o discutie cu partenerul dupa ce ajungi prea obosit acasa incat sa mai fi in stare sa mai iesi in oras. S-ar putea sa ti se ceara niste explicatii, asa ca ar fi bine sa fi cat mai convingator.

Sagetator

Treci printr-o perioada excelenta din punct de vedere sentimental si simti ca a venit momentul sa faci o schimbare majora in relatia cu persoana iubita. Diseara esti gata sa discuti despre asta.

Capricorn

Te asteapta o surpriza la birou. Intalnesti o persoana pe care o admiri foarte mult si nu credeai ca vei avea ocazia asta vreodata. Cele cateva ore petrecute impreuna inseamna foarte mult pentru cariera ta, mai ales ca ti-a promis ca te ajuta cu ceva.

Varsator

Astăzi te concentrezi mai mult pe probleme ce tin de casnicie sau de relatii de prietenie. Ai de onorat o promisiune si ceea ce trebuie sa faci iti va ocupa aproape toata ziua.

Pesti

Saptamana incepe bine, mai ales pentru ca primesti o veste mult asteptata de la o persoana draga aflata departe. E vorba de o surpriza pe care i-o pregatesti cuiva din familie.

Comenteaza