HOROSCOP 5 octombrie 2022

HOROSCOP 5 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 5 octombrie 2022.

Berbec

Astazi ai putea avea parte de o discutie mai aprinsa la job. Ai o personalitate puternica si s-ar putea sa intri in conflict cu un alt berbec, care, la fel ca tine, isi sustine punctul de vedere cu incapatanare. Pana la urma veti ajunge la un compromis.

Taur

O veste buna, una rea. Daca de dimineata primesti o veste buna care te face sa zambesti toata ziua, este posibil ca spre seara sa iti dispara zambetul cand vei afla de o suma destul de mare pe care esti nevoit sa o achiti urgent.

Gemeni

Ai niste indoieli in legatura cu felul in care ar trebui sa actionezi intr-o anumita situatie si simti nevoia sa ceri sfaturi altor persoane. Din nefericire, vorbele iti vor fi rastalmacite de cel cu care te vei sfatui si vei regreta ca ai deschis discutia. Schimba repede subiectul.

Rac

Fii atent la ce semnale iti transmite corpul zilele astea. Treci printr-o perioada mai dificila pentru sanatate si, daca nu esti atent risti sa te imbolnavesti. Inccearca sa petreci mai mult timp in natura.

Leu

S-a dus vara si incepi sa-i dai dreptate partenerului de viata in legatura cu propunerea pentru concediul de anul acesta. Hotarasti ca data viitoare sa te lasi pe mana sa fara sa mai comentezi.

Fecioara

Te asteapta o sedinta lunga si grea. Ai grija la tot ce spui pentru ca lucrurile pot fi interpretate destul de usor, bineanteles, in dezavantajul tau. Gandeste-te de doua ori inainte de a da vreun raspuns care te-ar putea afecta direct.

Balanta

Daca esti atent la ce se intampla astazi in jurul tau, vei observa ca toti susotesc si vorbesc pe la spatele tau. Nu te speria, nu esti deloc paranoic. Spre seara vei afla care a fost motivul. Vei fi incantat.

Scorpion

Este o zi buna pentru afaceri. Vei cunoaste persoane interesate sa incheie parteneriate noi si ti se propun colaborari interesante. Nu credeai ca lucrurile pot evolua atat de repede spre ceea ce ti-ai dorit. totusi, fi atent la ce te angajezi.

Sagetator

Ai foarte mult de munca, insa nu ai niciun pic de chef. Te simti obosit si astepti cu nerabdare weekend-ul. Incearca sa te concentrezi pentru ca altfel nu vei reusi sa termini pana atunci tot ce ai de facut.

Capricorn

Trebuie sa iei rapid o decizie. Ai grija ce faci sau ce spui pentru ca alegerea ta poate incurca mai multe persoane. Cel mai bine ar fi sa te consulti, inainte de a hotari ceva, cu partenerul de viata.

Varsator

Esti plin de energie si asta te face sa fi foarte activ astazi. Atitudinea ta este apreciata de sefi si poti avea chiar o surpriza placuta la job. Si acasa te asteapta o surpriza: partenerul te roaga sa faci ceva pentru care vei munci pana seara tarziu.

Pesti

De dimineata te intinzi la povesti cu toata lumea: de la vecinul de la bloc si vanzatoarea de la magazinul din colt, pana la toti colegii de munca cu care te intalnesti. Vezi ca ai si ceva treaba de facut si risti sa te prinda seara la birou.

loading...
Comenteaza