HOROSCOP 5 martie 2021

HOROSCOP 5 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 5 martie 2021.

Berbec

Esti preocupat de ceva ce se intampla la locul de munca. Umbla zvonuri de tot soiul si te temi ca te-ar putea afecta si pe tine. Nu te grabesti sa pleci acasa. Vrei sa ramai peste program pentru a te lamuri.

Taur

Esti foarte orgolios si nu vrei sa accepti sfaturi de la nimeni. Esti convins ca stii mai bine ca altii ce este bun pentru tine. Poate ar fi bine sa iei in seama si ce spun altii.

Gemeni

Nu poti sta linistit. Ai aflat ca un coleg de-al tau s-ar putea sa aiba niste probleme la locul de munca. Personal, nu te afecteaza, insa nu vrei sa stai fara sa faci nimic. Trebuie sa-l ajuti cumva.

Rac

Incepe weekend-ul si nu mai ai rabdare. Ai planuit deja unde pleci si te-ai ocupat de toate, ca de obicei... Ai grija sa nu te bagi in prea multe. Cand vei ajunge la destinatie vei fi deja prea obosit...

Leu

Vei avea o zi linistita. Tot ce ai avut de rezolvat, ai rezolvat, asa ca acum poti rasufla usurat. Totusi, ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul sa faci. Va trebui sa te intorci din drum...

Fecioara

Esti foarte sociabil astazi. La munca ai cate o vorba buna sau un sfat pentru fiecare. Totusi, nu exagera, risti sa fii considerat mult prea insistent. Mai ales ca pe multi nici nu-i prea cunosti.

Balanta

Te legi prea mult de ceva ce tine de trecut. Chiar daca ti se pare greu, trebuie sa faci un efort si sa te eliberezi. Ce-a fost a fost, acum incearca sa privesti doar inainte!

Scorpion

Nu esti prea optimist astazi. Ti se pare ca lucrurile se misca destul de greu la birou, iar colegii, parca nu mai sunt ca inainte. O sa-ti treaca, e doar oboseala.

Sagetator

Weekend-ul bate la usa si nu te mai poti concentra deloc la job. Decat sa faci vreo gafa, gaseste o scuza si pleaca mai devreme. Seara ai parte de discutii legate de bani, cu partenerul.

Capricorn

Chiar daca nu ai fi crezut, vei avea parte de o zi obositoare. Multa treaba la munca dupa care, acasa, te asteapta ceva si mai dificil. Noroc cu partenerul care iti sare in ajutor.

Varsator

Discutiile de astazi de la locul de munca vor avea un final neasteptat. Te asteptai la clipe tensionate, dar totul s-a terminat cu bine. Iti poti vedea linistit de weekend...

Pesti

Munca intensa din ultimele zile te-a epuizat si ti-ar prinde bine o pauza. O zi sau doua undeva la tara ar putea face minuni. Daca ai unde merge, profita si da o fuga in weekend.

Comenteaza