HOROSCOP 5 mai 2022

HOROSCOP 5 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 5 mai 2022.

Berbec

Intri in conflict cu niste oameni care nu te inteleg. Dupa ce te contrazici cu ei iti dai seama ca nu merita efortul. Cel mai bine ar fi sa faci un pas in spate.

Taur

Esti pe drumul cel bun. Niste vesti venite de la vechi colaboratori iti dau sperante. Acum simti ca ai forta necesara pentru a continua.

Gemeni

Te simti grozav astazi. Proiectul la care muncesti iti da o energie aparte si nici nu mai percepi oboseala. Totusi, opreste-te, la un moment dat: trebuie sa mai si dormi cateva ore...

Rac

Te ingrijoreaza o veste proaspat primita si reactionezi destul de puternic. Lasi totul balta si iesi la o plimbare. Ai nevoie de mai mult aer. In cateva ore realizezi ca ti-ai facut griji degeaba si te linistesti.

Leu

Ai parte de o surpriza placuta la birou. De multa vreme astepti sa ti se dea aceasta veste. Faptul ca primesti unda verde pentru un proiect la care tii foarte mult te incanta.

Fecioara

Pe cand credeai ca scapi de niste probleme, apar altele. Vei avea nevoie de ajutorul unui prieten foarte bun pentru a trece peste asta. Nu te teme, se va sfarsi totul cu bine!

Balanta

Din cauza oboselii acumulate nu te mai poti concentra asupra sarcinilor de la munca. Incearca sa iti revi inainte sa faci o greseala.

Scorpion

Urmeaza sa participi la o intalnire cu mai multi prieteni, insa tu aveai alte planuri. Nu ai ce face, esti nevoit sa le anulezi. Nu uita sa-i anunti pe toti cei implicati.

Sagetator

Decat sa faci o schimbare care te-ar putea costa mai tarziu, mai bine lasa totul asa cum e. Nu lua decizii inainte sa analizezi toate datele. O mica modificare intr-un loc, poate schimba mult in altul.

Capricorn

Ai vesti bune pentru cei apropiati: te pregatesti sa faci o deplasare care va insemna foarte mult pentru viitorul tau profesional.

Varsator

Astazi esti deosebit de romantic. Toata ziua te gandesti cum sa iti mai surprinzi partenerul de viata. Cineva iti da o idee grozava. Abia astepti sa vezi daca functioneaza.

Pesti

Esti foarte bun la capitolul comunicare astazi si asta te ajuta sa bifezi cateva reusite. Nu uita de intalnirea la care trebuie sa ajungi mai tarziu, e importanta.

Comenteaza