HOROSCOP 5 mai 2021

HOROSCOP 5 mai 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 5 mai 2021.

Berbec

Ti-ai urmat instinctul in privinta unei persoane si nu ai acceptat sa te asociezi intr-o afacere pe care ti-o prezenta drept foarte avantajoasa, dar acum regreti. Nu este cazul, in curand se va dovedi ca ai avut dreptate.

Taur

Ai planificat o calatorie de cateva zile cu persoana iubita, dar aceasta iti spune ca nu poate pleca din cauza job-ului. Nu stii ce sa crezi pentru ca e prima oara cand te refuza. Nu fii suspicios, de multe ori iei lucrurile prea personal.    

Gemeni

Ai o zi foarte plina, dar in sensul bun. Reusesti sa rezolvi o serie de probleme de care credeai ca nu mai scapi. Seara ai timp sa iesi cu oamenii care ti-s dragi.

Rac

Regreti niste vorbe aruncate la intamplare unui coleg mai nou si nu stii cum sa iti ceri iertare. Simplu, afli cum prefera cafeaua si-i oferi una, impreuna cu niste scuze simple, dar sincere.

Leu

Ai luat o hotarare importanta in privinta relatiei cu partenerul. Era deja cazul, prea s-au amanat niste discutii care ar fi trebuit sa aiba loc demult. Indiferent ce ai hotarat, mergi pana la capat.

Fecioara

E doar miercuri si deja iti zboara gandul la weekend. Telefonul suna incontinuu, termenele se apropie si tu nu ai nicio pofta de munca. Ia o pauza si iesi din birou cateva ore. Asa-i ca functioneaza?

Balanta

Te simti in forma maxima. Te miri si tu, sa fie faptul ca te-ai apucat din nou de sport, laudele primite de la sefi sau partenerul de care te simti tot mai indragostit?

Scorpion

Dimineata primesti o veste nu tocmai buna si asta te face sa te simti tensionat in cea mai mare parte a zilei. Spre seara, aceeasi persoana te anunta ca lucrurile nu sunt chiar asa cum pareau de dimineata si vei rasufla usurat.

Sagetator

Lipsa banilor nu este un impediment pentru a incerca sa faci ce doresti. Trebuie sa gasesti solutii. Daca ai destula ambitie si vei putea dovedi ca poti, vor veni si recompensele.

Capricorn

Ai multe pe cap si o colaborare extra job nu pare cea mai buna idee. Totusi accepti pentru ca iti place ceea ce faci. Fii pregatit, urmeaza o perioada destul de grea.

Varsator

Telepatia functioneaza! Te gandesti la o persoana de care nu mai sti nimic de ceva vreme si, culmea, chiar aceasta te va suna. Va veti amuza de situatie mai spre seara cand va veti intalni.

Pesti

Ai o problema de sanatate care te impiedica sa ajungi la un eveniment programat acum cateva saptamani. Nu iti fa probleme, cei implicati vor intelege. Important e sa iti revii cat mai repede!

Comenteaza