HOROSCOP 5 februarie. O zi cu multe conflicte pentru patru zodii

HOROSCOP 5 februarie. O zi cu multe conflicte pentru patru zodii
| Foto: mediafax

Horoscopul pentru ziua de 5 februarie 2022 aduce certuri pentru 4 nativi din horoscop.

Berbec 

În cazul în care te întâlneşti astăzi cu persoane importante, trebuie să ai mare grijă cum te porţi în raport cu ele. Există riscul să faci unele faux pas-uri sociale, să atragi atenţie negativă în direcţia ta din cauza unor reacţii nu tocmai la locul lor. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie, dar nu uita de autenticitate. Vei da lovitura doar dacă reuşeşti să le amesteci în proporţiile potrivite pentru a crea o impresie bună.

Taur

Dispoziţia ta s-ar putea să aibă de suferit astăzi. Este greu de spus dacă vina aparţine unui eveniment de astăzi ori unui cumul de factori care încep, pe fond de oboseală, să îşi arate colţii. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi prinde bine să iei o pauză şi să procesezi ceea ce simţi, chiar dacă acest lucru implică poate să renunţi la unele angajamente de astăzi care nu erau chiar atât de importante.

Gemeni

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu nişte temeri legate de viitorul unor proiecte, al unor prietenii sau chiar al relaţiei de cuplu. Dacă analizezi, însă, lucrurile mai în detaliu, îţi vei da seama că nu poţi face mare lucru în ceea ce le priveşte. S-ar putea să ajute dacă vorbeşti cu ceilalţi despre temerile tale şi încercaţi să găsiţi împreună o soluţie. Ţine minte doar că orice decizie trebuie cântărită cu multă atenţie înainte.

Rac

Autoritatea pare să fie un subiect spinos în planul vieţii de cuplu. Par să fie apărut dereglaje la nivelul raportului de forţe între tine şi partener, ceea ce arată că unul dintre voi încearcă să se impună. Fie că este a ta pornirea ori a celui drag, cert este că trebuie să vezi de unde apare. Poate fi o problemă de ordin personal, care ţin de lipsa încrederii de sine, sau de ceva de cuplu.

Leu

În cazul în care lucrezi astăzi, aşteaptă-te să ai parte de o zi plină, cu tot felul de provocări la orizont. În cazul altor nativi(e), este vorba mai degrabă de o stare de oboseală acumulată peste săptămână, care le afectează acestor nativi(e) productivitatea şi planurile de weekend. Trebuie neapărat să îţi găseşti timp pentru odihnă, indiferent de cât de stufoasă este agenda ta de astăzi ori pe tot sfârşitul de săptămână. Îngrijeşte-te ceva mai mult.

Fecioară 

Se prefigurează azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori copii. Vă doriţi lucruri destul de diferite unul de la celălalt ori de la timpul liber de care dispuneţi astăzi, iar din acest motiv, s-ar putea să apară critici rostite printre dinţi ori reproşuri cât se poate de directe. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun şi poate constitui o bază pentru ceva care să vă placă tuturor într-o anumită măsură.

Balanţă

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă pe seama unei chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Este greu de spus de unde anume se trage problema, dar este clar faptul că pierdeţi timp şi energie dacă nu încercaţi să găsiţi o rezolvare împreună, lăsând orgoliul la o parte. Ar fi mult mai util dacă aţi încerca să vedeţi unde anume se întâlnesc totuşi punctele voastre de vedere.

Scorpion 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să comunici greu cu colegii de muncă. Acest lucru s-ar putea să aibă legătură cu diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune între voi, iar în alte cazuri, dificultăţile s-ar putea să se datoreze faptului că vă bazaţi pe mijloace alternative de comunicare cum sunt videoconferinţele sau e-mail-urile. Cere şi oferă lămuriri chiar şi atunci când nu îţi sunt cerute în mod expres. S-ar putea să ajute.

Săgetător

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, mai ales în cazul în care bugetul tău pe acest sfârşit de săptămână nu este la fel ca de obicei ori dacă ai mâine unele angajamente mai solicitante din punct de vedere financiar. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să intri în bugetul de săptămâna viitoare,

Comenteaza