HOROSCOP 4 octombrie 2022

HOROSCOP 4 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022.

Berbec

Astăzi reusesti sa sucesti mintile celor din jur, fara sa ridici vreun deget. Este un moment ideal pentru semnarea de contracte, achizitionarea de bunuri sau tranzactii financiare.

Taur

Esti inspirat si acest lucru te ajuta in rezolvarea a tot felul de activitati. Daca va fi nevoie sa pleci la un drum, nu este cazul sa iti arati nemultumirea. Chiar daca situatia nu iti convine ar fi de dorit sa nu faci nici un fel de comentarii.

Gemeni

Nu este exclus sa ai parte de controverse cu rudele, legate de proiecte de interes comun. Popularitatea ta in randul persoanelor de sex opus va creste simtitor.

Rac

Ti se fac tot felul de propuneri legat de viata profesionala si esti pus in situatia de a alege. Cantareste bine fiecare miscare, orice pas facut azi, va avea repercursiuni maine.

Leu

O persoana din familie te ajuta sa rezolvi niste probleme financiare, dar asta nu inseamna sa intri din nou in cheltuieli. Mai ales ca partenerul incearca sa te convinga sa pui niste bani deoparte...

Fecioara

Primesti niste sfaturi de la cineva din familie si n-ar fi rau sa tii cont de ele. In viata amoroasa apare ceva sau cineva nou si simti, din nou, ca prinzi aripi.

Balanta

Esti o persoana cuceritoare si stii sa te folosesti de farmece cand vrei. Este posibil sa primesti o oferta de colaborare avantajoasa, asa ca, profita si apuca-te de treaba.

Scorpion

Urmeaza cateva zile destul de solicitante la job, dar, oricat ti s-ar parea de obositoare, in final vei constata ca efortul a meritat pentru ca vei avea ocazia sa intalnesti persoane interesante.

Sagetator

Mai asteapta cateva zile pana sa te apuci de proiectele la care visezi. Acum partenerul are nevoie de sprijinul tau, asa ca amana orice altceva si fii la dispozitia lui 24 din 24 de ore.

Capricorn

Daca in prima parte a zilei ai parte doar de munca, seara petreci momente frumoase alaturi de prietenii la care tii. S-ar putea sa cunosti o persoana cu care vei putea lega o prietenie de lungă durata. 

Varsator

Profita de orice ora libera pentru a face putina miscare si in felul acesta starea ta psihica se va imbunatati. Acasa ai multe de facut, dar, norocul tau, cineva apropiat se ofera sa se ocupe de tot. 

Pesti

Primesti o veste care te incanta si imediat iti revine optimismul si pofta de viata. Daca ieri aveai vedeai lucrurile destul de gri, astazi iti dai seama ca lucrurile nu stau deloc asa. 

Comenteaza