HOROSCOP 30 septembrie 2022

HOROSCOP 30 septembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 30 septembrie 2022.

Berbec

Se anunţă un week-end cheltuitor, ai o listă de cumpărături cam extravagante care te vor costa, poate, toate economiile făcute în ultimul an.

Taur

Îţi canalizezi toate eforturile spre munca pe care o faci. O persoană apropiată te va ajuta să îţi pui la punct proiectele de viitor.

Gemeni

Ai nevoie de odihnă. A fost o săptămână plină. Apar şi unele probleme de sănătate, în special afecţiuni ale sistemului digestiv, nu ceva grav, dar trebuie neglijate.

Rac

Pui pe primul plan relaţiile cu membrii de familie şi vrei să-ţi petreci cât mai mult timp cu aceştia. Primeşti o veste bună de la nişte prieteni plecaţi departe.

Leu

La birou ţi se propune o funcţie cu responsabilităţi mai mari. Analizează bine şi vezi dacă ţi se potriveşte. Spre seară apare o vizită neaşteptată.

Fecioara

Ai ceva probleme financiare pe care încerci să le rezolvi singur, fără să implici membrii familiei. Poate ar trebui, totuşi, să te mai consulţi cu cineva, s-ar putea să-ţi fie de mare ajutor.

Balanta

Azi este posibil să participi la întruniri importante. Acţionează cu prudenţă pentru că există riscul să-ți pierzi reputația sau locul din cadrul colectivului din care faci parte.

Scorpion

Te-ai plictisit de ceea ce faci, te gândeşti să schimbi locul de muncă pentru ceva mai provocator care să-ţi dea satisfacţii. Cântăreşte bine opţiunile şi decide.

Sagetator

Eşti plin de energie, ţi se pare că timpul se scurge prea încet. Vrei să se termine cât mai repede programul de la birou ca să poţi să ieşi în natură.

Capricorn

Câţiva prieteni te anunţă că au organizat o ieşire spre seară şi aşteaptă un semn şi de la tine. Nu ştii ce să faci pentru că partenerul se aşteaptă să vă faceţi program doar voi doi. 

Varsator

Eşti preocupat de starea de sănătate a cuiva drag din familie. Asta te face să nu fii cea mai agreabilă persoană din grup, dar ceilalţi înţeleg prin ce treci.

Pesti

Astăzi ai de rezolvat diverse treburi personale. De dimineaţa eşti pe drumuri şi deja te simţi epuizat. Opreşte-te undeva, la un prieten, ieşiţi la o cafea să staţi puţin de vorbă. Te va relaxa.

 

Comenteaza