HOROSCOP 30 aprilie 2018

HOROSCOP 30 aprilie 2018

HOROSCOP 30 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 30 aprilie 2018.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Berbec

Esti plin de energie si ai dispozitia necesara pentru a rezolva o problema mai veche de care se feresc cu totii. Fii pregatit, s-ar putea sa te dezamageasca un prieten in care ai avut mare incredere. Nu pune foarte mult la suflet!

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Taur

De dimineata ai tendinta sa le cautati tuturor nod in papura. Seara petreci momente speciale alaturi de cineva drag. S-ar putea sa ai o surpriza astazi. Sunt sanse sa ti se confirme plecarea intr-o calatorie mult asteptata.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Gemeni

Esti ingrijorat din cauza unor probleme financiare. Te poti baza pe ajutorul unei persoane mai in varsta din familie. Daca se iveste ocazia sa castigi ceva in plus, nu sta prea mult pe ganduri. Asculta si sfaturile partenerului de viata! 

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Rac

Daca te apuci de prea multe lucruri in acelasi timp risti sa nu reusesti sa faci nimic ca lumea. Actionezi asa pentru ca te grabesti, dar nu asta este solutia. Ia-le pe rand si mai cere ajutorul cuiva. Ai in jur persoane dispuse oricand sa te ajute.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Leu

Esti pus pe fapte mari. Te-ai decis sa faci ceva ce iti va sacrifica mult timp si energie. Daca implica si familia, discuta cu ei inainte pentru a te asigura ca sunt de acord. Nu uita ca spre seara ai program…

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Fecioara

Esti incapatanat, stie toata lumea asta, insa acum te intreci pe tine insuti. Chiar daca ti se explica faptul ca nu este bine ceea faci, tu insisti sa mergi mai departe cum te taie pe tine capul. Ei bine, la un moment dat o sa realizezi ca te-ai cam pripit…

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Balanta

Te-ai lasat condus de emotii si acum ai parte de o dezamagire. Nu este vorba despre o relatie sentimentala, ci despre relatia ta cu o ruda. Ai ajuta-o mai mult decat trebuia, iar acum iti intoarce spatele exact cand ai si tu nevoie.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Scorpion

Te decizi ca aceasta sa fie o zi dedicata sanatatii. Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa iti schimbi stilul de viata si vrei sa incepi chiar din acest moment. Anunta-i si pe cei din jur. Discuta despre asta mai ales cu cei din familie. Te vor sprijini 100%.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Sagetator

Nu ai neaparat un motiv anume sa zambesti, dar asta o sa faci toata ziua. Daca stai sa te gandesti mai bine, totul iti merge ca pe roate, asa ca ai gasit si motivul! Starea ta de spirit ii molipseste si pe cei cu care intri in contact astazi.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Capricorn

Cheltuielile din ultimele zile au fost mult prea mari pentru buzunarul tau. Intri putin in panica atunci cand iti dai seama ca mai ai ceva pana la salariu. Daca vrei sa te imprumuti, ai grija pentru ca tot tu vei fi in situatia de a inapoia banii…

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Varsator

Trebuie sa accepti faptul ca nu intotdeauna ai dreptate. Chiar daca nu iti prea place, e bine cateodata sa iei in calcul si parerea celor din jur. Mai mult, cu cat iti sunt mai apropiati, cu atat ar trebui sa pleci mai des urechea la spusele lor.

HOROSCOP 30 aprilie 2018 - Pesti

Astazi s-ar putea sa primesti o veste foarte interesanta care iti va schimba optica asupra mai multor aspecte din viata ta. Spre seara o sa faci un drum si sunt mari sanse sa te intalnesti cu o persoana de care nu mai stiai nimic de multa vreme.

Comenteaza