HOROSCOP 3 octombrie 2022

HOROSCOP 3 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 3 octombrie 2022.

Berbec

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa muncii din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca nivelul tău de randament să crească treptat în zilele care vor urma. De asemenea, s-ar putea să constaţi faptul că îţi este mult mai uşor să comunici cu cei din jurul tău, dar mai ales cu unii colegi de muncă ceva mai dificili, cu care ai trecut prin nişte episoade nu prea plăcute în ultima vreme.

Taur

Mercur revine azi la mersul direct în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să-ţi fie mai uşor să interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Aşadar, dacă aţi trecut recent prin tensiuni, lucrurile vor reveni la normal pentru voi de astăzi încolo. Încearcă să vezi ce fel de atitudini nu au produs reacţiile dorite în trecut şi încearcă să le repari, să le ajustezi cumva.

Gemeni

Mercur începe azi să se mişte în sens direct prin casa familiei din astrograma ta generală, indiciu cum că îţi este mai uşor decât ai fi crezut să discuţi chestiuni mai sensibile cu cei dragi. Acest lucru se datorează faptului că această planetă iese din retrogradare şi te ajută să-ţi deschizi orizonturile către alte puncte de vedere, să laşi de la tine în unele privinţe în raport de care n-ai fi renunţat la părerile tale.

Rac

Mercur se mişcă de azi încolo în sens direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să-ţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jurul tău. Diferenţa se vede mai ales la faptul că nu te mai confrunţi cu stări de nervozitate, că poţi spune lucrurilor pe nume fără să te confrunţi cu emoţii. În felul acesta, vei obţine reacţiile pe care le doreşti de la cei din jur.

Leu

Mercur se mişcă de azi înainte pe o traiectorie firească prin casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că, din punct de vedere financiar, lucrurile intră pe un făgaş normal astăzi. Se instalează un echilibru între cheltuieli şi câştiguri, astfel că s-ar putea să reuşeşti să pui câte ceva deoparte pentru unele investiţii importante la care te gândeai de multă vreme. Pe plan financiar, se vede că stai din ce în ce mai bine.

Fecioară

Mercur începe azi să se deplaseze în sens direct prin semnul naşterii tale, astfel că s-ar putea să ai mai multă încredere în tine, să îţi fie mai uşor să comunici cu cei din jurul tău. Este posibil să fi avut de suferit în această privinţă în untima vreme, dar din câte se vede, lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Ai observat de anume te trăgea înapoi şi pare că ai făcut schimbările care trebuie.

Balanţă

Mercur revine la traiectoria firească prin casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să scapi de unele gânduri care nu ţi-au dat pace în ultima vreme. De asemenea, s-ar putea să îţi fie mai uşor să gestionezi anumite sentimente, să rezişti tentaţiei de a face comparaţii cu trecutul atunci când nu se cade acest lucru. Caută să îţi asculţi mai desc intuiţia şi vei vedea că ea nu dă greş niciodată.

Scorpion

Mercur se întoarce azi la mersul direct prin casa vieţii sociale din astrograma ta solară, ceea ce ar putea însemna că te reapropii de unii prieteni cu care nu ai menţinut o legătură prea strânsă în ultima vreme. În plus, dacă unele proiecte au cam bătut pasul pe loc în ultima vreme sau chiar au involuat, vei vedea că lucrurile vor începe să înregistreze din nou progrese, să apară schimbări în bine în multe privinţe.

Săgetător

Mercur se întoarce la traiectoria firească prin casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că vei comunica mai uşor în această perioadă cu superiorii, dar şi cu alte persoane importante din comunitatea în care trăieşti sau din domeniul tău de activitate. Acest lucru îţi permite să consolidezi unele relaţii deja existente şi să legi altele noi, care ar putea avea o influenţă extrem de bună asupra ascensiunii tale de la locul de muncă.

Capricorn

Mercur iese azi din retrogradarea prin casa călătoriilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea relua unele planuri de călătorie pe care le-ai amânat sau care au întârziat să mai fie puse în practică din cauza unor chestiuni care nu ţineau de tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai mult de învăţat de pe urma acestor experienţe şi că vei reuşi să eviţi astfel de situaţii pe viitor când se poate.

Vărsător

Mercur revine azi la mersul direct printr-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că s-ar putea să ajungi la un consens în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în legătură cu o investiţie alte chestiuni sensibile care au scos în evidenţă unele diferenţe de mentalitate între tine şi ei. Încearcă să vezi ce anume ar fi de învăţat pentru viitor de pe urma aceste experienţe.

Peşti

Mercur revine azi la traiectoria firească prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă bună în care să petreci mai mult timp de calitate alături de persoana iubită, mai ales dacă aţi avut parte de curând de tensiuni. În raport cu colegii de muncă, s-ar putea să observi că îţi este ceva mai uşor să ajungi la o soluţie de compromis atunci când punctele voastre de vedere nu se întâlnesc.

Comenteaza