HOROSCOP 3 noiembrie 2022

HOROSCOP 3 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 3 noiembrie 2022.

Berbec

Esti plin de energie pozitiva. Nici nu se putea mai bine, pentru ca tot ceea ce vei face astazi necesita nu atat tarie fizica, cat psihica. Ca sa nu incurci pe nimeni, anuleaza-ti de pe acum programul de diseara, vei fi epuizat.

Taur

Va fi o zi interesanta la locul de munca. Descoperi lucruri noi despre care habar nu aveai. Nu neaparat legate de job, ci mai mult de oamenii cu care lucrezi. Esti surprins, nu iti vine sa crezi ce ai aflat.

Gemeni

Parca timpul se masoara altfel, astazi, pentru tine. Orice faci nu scapi de emotii si traiesti intens fiecare moment. Te relaxezi abia dupa ce primesti vestea mult asteptata. E bine, poti sa respiri usurat.

Rac

Treci printr-o situatie neobisnuita. Fii foarte atent la ceea ce faci sau la ceea ce spui pentru ca felul in care actionezi acum poate fi cu efecte in viitor. Cere sprijinul sau macar sfatul cuiva apropiat. Nici nu stii cat de mult conteaza...

Leu

Ai muncit foarte mult in ultima perioada si in sfarsit efortul tau este apreciat de apropiati. Satisfactia pe care o simti nu poate fi egalata de nimic. Bucura-te, sarbatoreste, odihneste-te si, apoi, mergi mai departe!

Fecioara

Cand stii ca ai dreptate, nimic nu te poate face sa renunti. Asa se intampla si astazi si din cauza aceasta o sa ajungi sa te certi cu cineva. Invata sa fii mai diplomat, renunta la incapatanare. Nu merita.

Balanta

Fa ce vrei astazi, dar fa cu masura! Nu exagera cu nimic. Sanatatea iti face mici probleme, asa ca ai grija ce si cat mananci, nu te obosi si incearca sa te odihnesti mai mult. Daca tot e vorba de masura, ai grija si la cat cheltui zilele astea.

Scorpion

Trezeste-te mai devreme, bea o cafea tare si pleaca din timp de acasa. Te asteapta o zi foarte plina la munca. Dupa ce afli ce trebuie sa faci in urmatoarea perioada, pui mana pe telefon: trebuie sa stie si partenerul de viata la ce sa se astepte.

Sagetator

Apar niste evenimente la care esti invitat sa participi. Totusi, nu trebuie sa mergi la toate. Selecteaza-le pe cele mai importante, altfel nu vei mai avea timp sa te ocupi de nimic si nu poti spune ca nu ai treaba...

Capricorn

Ai muncit prea mult, ca sa te opresti atat de usor. Daca nu ai reusit de prima data sa faci ce ti-ai propus, nu renunta, mai incearca. Daca este nevoie, nu ezita sa ceri ajutorul cuiva.

Varsator

Vezi cum imparti banii astazi. Ai de achitat facturi, de platit niste rate si de rezolvat o problema pentru a evita o amenda... Daca stii sa te organizezi, pana la pranz le rezolvi pe toate. Partea buna e ca ramai si cu niste bani...

Pesti

Apar niste schimbari si nu iti prea convine ce urmeaza. Ai tabieturile tale si accepti cu greu modificarile pe care trebuie sa le faci. Daca nu gasesti repede o solutie, nu ai de ales. Pana la urma o sa te obisnuiesti.

Comenteaza