HOROSCOP 3 martie 2023

HOROSCOP 3 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 3 martie 2023.

Berbec

Va trebui sa ai multa atentie la sanatate pentru ca o neglijezi din cauza altor treburi pe care vrei sa le rezolvi cat mai repede. In rest, totul merge bine, conform programului pe care l-ai trasat inca de la inceputul saptamanii.

Taur

Vei avea parte de o zi insorita, daca nu la propriu, sigur la figurat. Chiar daca afara va ninge sau va ploua, tine nu-ti va pasa pentru ca te afli intr-o dispozitie foarte buna. Seara vorbesti mult la telefon cu o persoana draga.

Gemeni

Planifici o calatorie, insa nimic nu iese chiar cum ti-ai dori. Ba nu gasesti bilete la cursa pe care o vrei, ba nu te intelegi cu partenerul cand vine vorba de locul de cazare. Relaxeaza-te, pana la urma e vorba doar de un week-end, nu de toata viata. 

Rac

Daca ai copii, ai grija, zilele acestea e posibil sa aiba mici probleme medicale. Nu te speria, e vorba doar de o raceala sau despre o alergie care ii da batai de cap de ceva vreme. Daca nu ai copii, vei petrece seara in compania unor prieteni care au, si care iti vor povesti despre cei mici.

Leu

Nu te lasa furat de tentatia de a cumpara obiectele pe care le vezi pe tot felul de site-uri. Tine banii in buzunar. Iti vor prinde foarte bine atunci cand o sa afli ca ai de facut o calatorie destul de costisitoare.

Fecioara

Ai parte de o zi foarte agitata, chiar daca e vineri. Ai de facut foarte multe lucruri si nu stii cum sa te imparti pentru a le termina pe toate. Incepe cu planul de actiuni si, apoi, concentreaza-te la ce ai de facut. Vei vedea ca nu a fost chiar asa de greu.

Balanta

E o zi dintre acelea in care "incapatanare" este cuvantul care te defineste. Toata lumea iti spune un lucru, insa tu insisti cu ideile tale. Noroc ca cei care te inconjoara sunt calmi si au rabdare cu tine. Ai grija, nu intinde coarda prea mult!

Scorpion

Constati cu bucurie ca ce a fost mai greu a trecut si acum lucrurile se intorc in favoarea ta. Te simti din ce in ce mai bine, asa ca profita de aceasta perioada si organizeaza o iesire cu prietenii.

Sagetator

Te pregatesti pentru o noua etapa in viata. Fie ca este vorba despre un loc de munca nou, fie ca este vorba despre o noua locuinta, esti incantat si incerci sa te acomodezi.

Capricorn

Astepti cu nerabdare iesirile in oras si petrecerile din acest weekend. Pregateste-ti si o varianta de rezerva, pentru ca partenerul ar putea avea de rezolvat niste probleme urgente care v-ar putea strica planurile.

Varsator

Esti obligat sa faci un drum care nu iti convine si esti incordat ca un arc. Totusi, calatoria ar putea sa ia o intorsatura care iti va da sansa sa te apropii de o persoana careia nu i-ai acordat prea multa importanta.

Pesti

Iubesti calatoriile, iti place sa cunosti oameni noi, poti fi un bun amic. De ce mai stai pe ganduri cand ti se propune sa te implici intr-un proiect in care e nevoie de toate aceste calitati?

Etichete
Comenteaza