HOROSCOP 3 martie 2020

HOROSCOP 3 martie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 3 martie 2020.

Berbec

Ai reusit sa te odihnesti dupa weekend-ul plin pe care l-ai avut si incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Esti linistit, ai scapat si de o mica problema de sanatate care te cam ingrijora.

Taur

Treci printr-o perioada excelenta din punct de vedere sentimental si simti ca a venit momentul sa faci o schimbare majora in relatia cu persoana iubita. Diseara esti gata sa discuti despre asta.

Gemeni

Ziua incepe bine, mai ales pentru ca primesti o veste mult asteptata de la o persoana draga aflata departe. Are legatura cu ceva ce pui la cale de cateva saptamani. Asta da surpriza!

Rac

Esti putin cam agitat. A intervenit o schimbare in viata ta si faci orice e nevoie sa iasa totul asa cum trebuie. Poate fi vorba despre o mutare sau de o schimbare in cariera.

Leu

Ai parte de o zi cu spor. Reusesti sa rezolvi azi toate problemele pe care le aveai de rezolvat intr-o saptamana. E drept ca seara nu mai ai energie sa iesi in oras cu prietenii...

Fecioara

Te concentrezi mai mult pe probleme ce tin de casnicie sau de relatii de prietenie. Ai de onorat o promisiune si ceea ce trebuie sa faci iti va ocupa aproape toata ziua.

Balanta

Intarzii la job din cauza unei o probleme ivite dimineata devreme. Esti nevoit sa te ocupi de rezolvarea acesteia si trebuie sa rogi un coleg sa-ti tina locul. Tine cont ca-i vei ramane dator!

Scorpion

Astazi cei din jur sunt pe primul loc pentru tune. Niste prieteni au o problema si lasi totul deoparte pentru a-i ajuta. Seara te prinde la munca incercand sa recuperezi timpul pierdut peste zi.

Sagetator

Urmeaza cateva zile grele la job. Oricat de greu va fi, in final se va dovedi ca efortul a meritat. Daca nu ai fi participat la acest proiect nu ai mai fi avut ocazia sa intalnesti acele persoane interesante.

Capricorn

Esti in forma buna astazi, asa ca aproape nimic nu te poate enerva. In afara de niste soferi in trafic, dar treci repede peste asta. Cel putin te-ai hotarat: de maine iei autobuzul...

Varsator

O veste primita de dimineata te face sa privesti totul cu alti ochi. Daca pana ieri vedeai lucrurile in tonuri de gri, astazi iti revine optimismul. Nu te asteptai la o asemenea intorsatura de situatie.

Pesti

De ceva timp te preocupa o problema legata de sanatate. Nu stii ce se intampla, dar vrei sa mai astepti, poate trece de la sine. Mai bine vorbeste cu un medic sa te linistesti. Nu mai cauta sfaturi pe internet.

Comenteaza