HOROSCOP 3 aprilie 2024

HOROSCOP 3 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 3 aprilie 2024.

Berbec

Esti comod si nu vrei sa te deplasezi decat daca este cu adevarat nevoie. Acum consideri ca nu este ceva necesar si cauti scuze. Ai grija sa nu fii considerat neserios si lasat pe afara pe viitor.

Taur

Astazi nu ai chef de nimeni si de nimic si refuzi sa ii oferi unui prieten sprijinul de care are nevoie. Cateva ore mai tarziu iti revi si iti dai seama ca trebuie sa il ajuti.

Gemeni

Ai lasat nerezolvate o gramada de treburi si ti se pare ca astazi este ziua potrivita pentru a te ocupa de ele. Chiar daca nu vei reusi sa termini, macar iti vei da seama cat de important este sa faci lucrurile la timpul lor.

Rac

Programul prea incarcat isi pune amprenta pe viata ta. Simti multa tensiune din toate directiile si asta te face sa reactionezi uneori exagerat. Poate ar fi bine sa iti iei cateva zile libere doar pentru odihna.

Leu

Esti pe lista sefului. Ti se vor da noi sarcini la birou. Pe de-o parte, te bucura, dar, pe de alta, realizezi ce presupune asta: ore petrecute peste program si chiar lucrat de acasa.

Fecioara

Toata lumea vrea sa iti spuna cate ceva si primesti o multime de telefoane. La un moment dat o sa obosesti si vrei sa iei o pauza. Inchide-ti telefonul. Altfel, nu ai nicio sansa.

Balanta

Muncesti mult si intens. Tocmai cand sa-ti iei o pauza, suna telefonul. Constati ca ai multa treaba si hotarasti sa lucrezi mai departe. Daca o tii tot asa, risti sa-ti ruinezi sanatatea.

Scorpion

Trebuie sa vizitezi o ruda indepartata care te asteapta de ceva vreme si iar cauti o scuza buna ca sa scapi. Chiar daca nu este pe lista ta de prioritati, va trebui sa iti faci timp. Incearca sa gasesti cateva ore, e vorba de familie!

Sagetator

Ai de terminat ceva si esti pe cont propriu. Da dovada de maturiate si nu mai astepta mereu ajutor. Stai chiar peste program daca este nevoie, dar nu lasa lucrurile neterminate.

Capricorn

Esti vizibil deranjat de ceva si te descarci ridicand tonul exact la o persoana care nu merita. Opreste-te la timp, inainte sa spui ceva ce te-ar putea costa mult pe viitor.

Varsator

Orele trec mult prea repede azi si simti ca nu ai timp sa termini treaba la job. Cand ai acceptat atatea sarcini nu ai fost constient de faptul ca nu o sa te poti ocupa de toate. Norocul tau ca ai si prieteni printre colegi, cineva se ofera sa te ajute.

Pesti

Asteapta-te la putin "circ", seara, cand ajungi acasa! Partenerul de viata iti va reprosa faptul ca il pui pe locul doi, dupa cariera! Va trebui sa ai argumente puternice pentru a-i demonstra contrariul.

Etichete
Comenteaza