HOROSCOP 29 iunie 2023

HOROSCOP 29 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 29 iunie 2023.

Berbec

Astazi vei avea parte de o zi destul de ciudata. Pleci spre job si iti dai seama ca ai uitat ceva important acasa, te intorci, dar nu ai cheile, le-ai lasat la birou... Noroc cu cineva din familie care soseste in graba si te "salveaza"... Spre seara primesti si o veste care te bucura de la un vechi prieten.

Taur

Te simti cam singur, astazi. Toti cei din jur sunt foarte ocupati si nu au timp sa stea de vorba cu tine. Dupa-amiaza, cand ceilalti parca s-au mai eliberat, incep sa-ti vina niste mailuri care te vor tine legat de scaun pana spre seara. Asta este, sunt si astfel de zile...

Gemeni

Daca ai de semnat ceva documente oficiale astazi, fa-o cu precautie. Analizeaza cu grija fiecare propozitie si nu te grabi. In felul asta, chiar daca ii enervezi pe cei din jur, tu stii sigur ca ceea ce ai facut, e bine facut!

Rac

Stii ca ai multa treaba, azi, la locul de munca, dar te mobilizezi cam greu cand vine vorba sa te apuci de lucru. Prea multe proiecte care nu mai suporta amanare, prea multe sedinte, prea mult stres... E clar, ai nevoie urgenta de un concediu!

Leu

Ai de trecut printr-o perioada mai dificila din punct de vedere fizic si simti ca ai ajuns la capatul puterilor. Chiar daca iti place sa faci totul singur, cere ajutorul cuiva din familie, altfel, risti sa te epuizezi si iti va trebui mai mult timp pentru recuperare.

Fecioara

Esti deranjat de ceva ce se intampla la locul de munca, dar, pentru linistea ta, alegi sa taci si sa te faci ca nu vezi. Gandeste-te bine daca este cea mai buna solutie. Nu doar pentru azi, ci si pentru viitor.

Balanta

Te simti cam obosit si abia astepti sa vina sfarsitul saptamanii sa te odihnesti. Pana atunci ai rezolvat mai multe sarcini la job, care nu pot astepta pana luni. Ai grija si de partenerul de viata, care are nevoie de ajutorul tau si nu pare dispus sa accepte un refuz.

Scorpion

Ai mici probleme de ordin financiar. Nu-ti fa, insa , probleme. Primesti o prima sau ti se restituie un imprumut. In sfarsit poti sa-ti planifici concediul pentru vara asta. Poate iti raman bani si de un citybreak.

Sagetator

Vei avea o zi linistita, chiar foarte linistita. La locul de munca nu se intampla nimic iesit din comun, iar acasa parca e pustiu. Lumea parca a intrat in vacanta. Asta explica, cumva, si telefonul primit de la o ruda care te anunta ca vine in oras, pentru cateva zile...

Capricorn

Se apropie week-end -ul. Daca ai planuit o excursie, asigura-te ca ai pus la punct toate detaliile. Nu uita sa verifici cum va fi vremea, pentru ca nu vrei sa ramai blocat pe undeva din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Acum e cald si bine, dar, cine stie...

Varsator

Cei din familie au nevoie de tine azi, asa ca poate ar fi bine sa suni la job si sa ceri cateva ore libere. Ai tot timpul sa te ocupi de proiectele de la birou dupa ce iti rezolvi problemele personale.

Pesti

Te asteptai la o zi mai linistita la job, insa seful iti reproseaza ca nu ai facut ceva asa cum ti-a cerut si te pune sa refaci. Pacat de intalnirea pe care ai programat-o pentru dupa-amiaza. Daca nu termini la timp vei fi nevoit sa o amani.

Etichete
Comenteaza