HOROSCOP 28 octombrie 2020

HOROSCOP 28 octombrie 2020

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 28 octombrie 2020.

Berbec

Te trezesti de dimineata cu o stare de slabiciune, dar nu iti permiti sa lipsesti de la birou. Macar incearca sa te protejezi cumva. Ocupa-te doar de lucrurile importante.

Taur

Nu mai fi atat de pretentios, incearca sa savurezi si micile bucurii ale vietii. Incearca sa nu-ti mai calculezi fiecare pas. Nu te teme, lasa-te putin in voia destinului si vei vedea ca va fi bine.

Gemeni

Daca vrei ca lucrurile sa mearga asa cum iti doresti, trebuie sa inveti sa iei atitudine. Ai nevoie de mai multa detasare. Daca te implici prea mult emotional, nu faci decat sa-ti pui piedici.

Rac

Esti obosit si ai face orice sa iti revi. Toti ochii vor fi atintiti asupra ta, in sedinta de astazi si nu-ti poti permite sa dai gres. Ar fi devastator pentru cariera ta. Ei, nici chiar asa…

Leu

Mereu ai actionat asa cum trebuie si nu ai nimic sa-ti reprosezi, asa ca, indiferent ce ti se imputa astazi, nu lua in seama. Nu te mai lasa afectat de micile rautati ale celorlalti. Sunt doar invidiosi.

Fecioara

Esti ingrijorat in legatura cu situatia unui prieten. Iti dai seama ca se intampla ceva, dar nu vrea sa spuna ce. Respecta-i dorinta si nu mai insista!

Balanta

Mai ai ceva de munca pana se incheie saptamana, asa ca incearca sa te concentrezi asupra problemelor profesionale astazi. Amana orice ai in program si stai mai mult la job pentru a-ti termina treaba.

Scorpion

Esti surprins. In ultima vreme comunici foarte bine cu o persoana de la munca. Nu te gandeai ca se poate intampla asa ceva pentru ca de obicei nu te intelegi cu aceasta.

Sagetator

Simti ca te sufoci de atata treaba, asa ca, daca vrei sa termini tot ceea ce ai in lucru, trebuie sa ceri ajutorul cuiva. Nu iti face probleme, exista persoane in jurul tau gata oricand sa te ajute.

Capricorn

Trebuie sa termini un proiect, dar parca nu ai deloc spor. Mai ia o pauza de cafea si treci la treaba. Chiar daca azi ai impresia ca bati pasul pe loc, maine vei constata ca ai facut progrese importante.

Varsator

O sedinta de ultim moment la munca, te tine in tensiune cateva ore. Partea buna e ca ceea ce afli astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

Pesti

Esti agitat si asa vei fi toata ziua pentru ca vei avea mult de alergat. Abia spre seara reusesti sa te linistesti cand constati ca ai facut tot ce ti-ai propus. Acum poti sa te si odihnesti putin...

Comenteaza