HOROSCOP 28 ianuarie 2021

HOROSCOP 28 ianuarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 28 ianuarie 2021.

Berbec

Ai exagerat cu munca in ultima perioada si organismul tau simte asta. Nu te angaja in proiecte noi, o sa te epuizeze. Fa o pauza, odihneste-te putin inainte sa o iei de la inceput.

Taur

Te preocupa prea mult banii si nu mai iei in seama lucrurile ceea ce e mai important pentru tine. O sa realizezi ca pierzi mult din ce se intampla in jurul tau daca te concentrezi doar pe ce sume iti intra in cont.

Gemeni

Traversezi o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Daca vrei sa faci schimbari in casa, acum e momentul.

Rac

Sfaturile primite din partea unui membru mai in varsta al familiei ar putea declansa un scandal cu partenerul de viata. Fii prudent si pastreaza-ti calmul.

Leu

E o zi aglomerata. Chiar daca ai multe probleme de rezolvat, nu te stresa prea mult. Ai grija de sanatatea ta. Gaseste-ti timp si pentru odihna!

Fecioara

Primesti o suma importanta si te hotarasti sa iti pui in practica planurile de a face schimbari in casa. Vrei sa incepi cat de curand.

Balanta

Ar fi bine sa amani intalnirile de afaceri, pentru ca nu te afli intr-un moment foarte bun. Nu lua astazi nicio decizie importanta.

Scorpion

Esti hotarat sa termini o serie de modificari incepute in casa. Te ajuta cu bani o persoana mai in varsta din familie, insa, ai grija, va incerca sa-si impuna punctul de vedere.

Sagetator

Iti faci de planuri de viitor, dar nu incepe, totusi, mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu termini nici una! 

Capricorn

Ai nevoie de niste lucruri in casa. Ar fi bine sa mergi la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Hotarati-va de acasa cam ce doriti sa cumparati!

Varsator

Trebuie sa iti gasesti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, iti faci planuri pentru o calatorie de câteva zile impreuna cu partenerul de viata.

Pesti

Ai o gramada de idei originale, apreciate de cei din jur, dar nu uita sa tii cont si de parerile altora. Nu te implica in activitati pe care nu le poti duce la bun sfarsit.

Comenteaza