HOROSCOP 26 martie 2021

HOROSCOP 26 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 26 martie 2021.

Berbec

Ai parte de o zi plina! Nici nu mai stii cum sa faci fata la toate. Vezi pe cine te poti baza si cere-i ajutorul. Din punct de vedere financiar, primesti o veste extraordinara.

Taur

Primesti doar vesti bune azi. Una are legatura cu banii, cealalta e atat de buna incat uiti de toate neplacerile de care ai avut parte de dimineata.

Gemeni

Uita de certurile pe care le-ai avut in ultima vreme cu partenerul de viata si incearca sa profiti de momentele pe care le puteti petrece unul alaturi de celalalt. In caz contrar, situatia se va complica si este posibil sa ajungeti sa o luati pe drumuri diferite. 

Rac

Apar niste schimbari la job. Poate un nou loc de munca sau poate o promovare. Esti interesat doar daca castigurile sunt mai mari. Nu te intereseaza responsabilitatile, programul…?

Leu

Sentimentele tale sunt mai clare ca oricand si vrei sa arati si celorlati asta. Primul care va afla este partenerul de viata si abia apoi restul cunoscutilor. 

Fecioara

Vrei sa faci cat mai multe in cat mai putin timp, insa trebuie sa accepti ca esti om si nu ai puteri de supererou. Dupa ce te lamuresti cu acest aspect poti sa te gandesti la ce trebuie sa faci in continuare. 

Balanta

Esti foarte harnic in aceasta perioada si reusesti sa rezolvi multe intr-un timp record, nu numai la job, ci si acasa. Chiar si partenerul ramane surprins de implicarea ta.

Scorpion

Dimineata se intampla ceva care te pune pe ganduri. Acum nu mai esti sigur ca proiectul la care muncesti de ceva vreme merita tot efortul. Nu abandona, mai bine cauta o solutie!

Sagetator

Ai ocazia sa faci o schimbare esentiala in viata, despre care crezi ca iti va aduce ceea ce doresti. Prietenii sau familia nu te pot ajuta. Tine minte, esti pe cont propriu!

Capricorn

Te-ai oferit sa rezolvi o problema pentru cineva important din viata ta. Cu toate ca faci tot ce poti, lucrurile nu vor iesi chiar cum ar trebui. Asteapta-te la mici reprosuri.

Varsator

Se termina saptamana si tu nu ai terminat cu ceea ce aveai de facut... Noroc ca ai la cine apela pentru ajutor. Nu uita, le ramai dator celor care se implica, asa ca va trebui sa te revansezi!

Pesti

Ai dat bani in stanga si in dreapta si acum intampini probleme deoarece au aparut niste facturi de care uitasei. Vei fi nevoit sa te imprumuti la cunoscuti, insa ar fi bine sa inveti ceva din aceasta experienta.

Comenteaza