HOROSCOP 26 martie 2019

HOROSCOP 26 martie 2019

HOROSCOP 26 martie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 26 martie 2019.

Berbec

Esti gata sa te implici in ceva cu totul nou. Indiferent cat de clar pare totul, daca este vorba despre afaceri, cantareste cu atentie fiecare miscare. Daca presupune si semnarea unor acte, citeste bine inainte de a-ti asuma raspunderea.

Taur

In anumite situatii ai tendinta sa te comporti ca un copil. Ai vazut ceva si vrei neaparat sa fie al tau, chiar daca stii foarte bine ca nu iti permiti financiar. Daca continui sa insisti o sa ajungi la discutii neplacute cu cineva din familie.

Gemeni

O veste buna primita de dimineata te binedispune. Acum stii ca vei reusi sa rezolvi cu succes ceea ce ai de facut la job. Asteapta-te sa fi laudat de superiori, dar in acelasi timp, privit cu invidie de catre colegi.

Rac

Te deranjeaza cineva care insista sa iti aduca aminte de o greseala din trecut. Ti-ai recunoscut vina si ai reparat ce mai putea fi reparat asa ca, din punctul tau de vedere, reprosurile de acum nu mai au rost. Incearca sa-i explici cum stau lucrurile.

Leu

Esti putin cam agitat astazi. Ai primit o sarcina mai grea. Trebuie sa te ocupi de ceva ce este foarte important pentru seful tau. Nu va fi deloc usor, dar se va dovedi extrem de profitabil pentru cariera ta in viitor.

Fecioara

Ai o revelatie. Iti dai seama ca ceea ce cautai de atata vreme e chiar in fata ta. Abia acum intelegi cat de important este sa fii mereu cu ochii larg deschisi la tot ceea ce se afla si se intampla in jurul tau.

Balanta

Esti foarte ocupat, in prima parte a zilei. Nu ai timp nici de pauze si nici la telefoane nu raspunzi. Iti vezi de treaba ta si vrei neaparat sa termini ce ai inceput. Seara te poti ocupa de ceea ce iti doresti.

Scorpion

Nu iti plac cei care se dovedesc a avea doua fete. Niciodata nu ai suportat barfa si te deranjeaza cu atat mai mult cu cat acum e vorba despre cineva apropiat tie. Macar acum stii cu cine ai de-a face.

Sagetator

Trebuie sa treci peste un hop astazi la locul de munca. Incearca sa-ti pastrezi calmul si vei vedea ca totul va merge asa cum ai planuit. Ai grija, nu uita ce i-ai promis unui prieten!

Capricorn

Ai facut o gafa la locul de munca. Ai spus ceva ce nu trebuia si acum te confrunti cu privirile indignate ale colegilor. Nu va fi usor sa-ti repari greseala, dar nici imposibil. Gasesti tu o solutie...

Varsator

Urmeaza cateva zile mai grele. Termenele limita se apropie si tu ai ajuns cu munca abia la jumatate. Anunta-ti partenerul ca nu mai ajungi zilele astea la cina si cauta-ti cateva ajutoare printre colegi.

Pesti

Apelezi la tot felul de mijloace pentru a-l convinge pe partener sa accepte ce i-ai propus, dar cu cat insisti mai mult, cu atat pare sa se impotriveasca. Schimba tactica.

Comenteaza