HOROSCOP 26 februarie 2023

HOROSCOP 26 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 26 februarie 2023.

Berbec

Nu lasa la voia intamplarii ceva ce tine de viitorul tau, mai ales daca este vorba despre familie. Pune la punct toate detaliile si ocupa-te personal de asta.

Taur

Dai dovada de inteligenta si pricepere, pentru ca gasesti rapid solutia unor probleme mai vechi. Poti spune ca iti scoti echipa dintr-un impas.

Gemeni

Este un moment potrivit pentru a fi mai atent la propria persoana. Incearca sa te relaxezi mai mult si sa faci ceva care te umple cu energie pozitiva.

Rac

Te lasi purtat de val si ajungi sa faci ceva ce iti place foarte mult, dar nu indrazneai pana acum. Lasi sa iasa la suprafata parti necunoscute pentru apropiatii tai.

Leu

Afli ceva interesant, care ar schimba datele problemei... inainte sa tragi concluziile ar fi bine sa te asiguri ca este adevarat, pentru ca altfel o vei lua pe un drum gresit.

Fecioară

Te implici in multe activitati care te vor tine in priza pe parcursul intregii zile. Nu este cazul sa accepti sarcini noi. Prima data rezolva-le pe acestea.

Balanţă

Primesti niste oferte pe care nu ai voie sa le refuzi. Daca o sa o faci, vei ajunge sa regreti ca nu ai fost ceva mai atent cand ti s-au ivit ocaziile.

Scorpion

Astazi ar putea fi ziua ideala pentru a rezolva niste chestiuni care tin de trecut. Indiferent cat ti se pare de greu, trebuie sa inchizi un capitol din viata ta, dupa care te vei simti, in sfarsit, eliberat.

Săgetator

Ti-ai cumparat ceva ce-ti doreai de multa vreme si vrei sa afle toata lumea. Te comporti ca un copil - iti suni toti prietenii si te mandresti cu ce ai. Ok, o sa iti treaca in cateva zile...

Capricorn

Ai parte de o reusita, dar acasa, pentru ca la locul de munca nu se anunta nimic iesit din comun. Ba din contra, aproape ca o sa te plictisesti.

Vărsător

Satul de rutina zilnica, te hotarasti sa fii ceva mai spontan de acum inainte si sa faci ceva fara sa planifici inainte. Cei din jur nu te vor mai recunoaste.

Peşti

Fii putin mai prudent si ai grija la tonul folosit in timpul discutiei cu un prieten. Acesta ar putea simti o urma de superioritate in glas si nu este cazul de probleme inutile.

Comenteaza