HOROSCOP 25 ianuarie 2024

HOROSCOP 25 ianuarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 25 ianuarie 2024.

Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2024 spune că nativii zodiacului se pot confrunta cu situații dificile pe mai multe planuri ale vieții lor. Cu toate acestea, astrele îi sfătuiesc să nu se grăbească și să ia mereu cele mai bune decizii, scrie catine.ro.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Luna de astăzi vizavi de Marte aduce conflicte în lumea ta, în special în domeniul carierei și vieții personale. S-ar putea să te simți atrasă în două direcții diferite și aceasta poate fi o zi foarte încărcată. Încercă să îți gestionezi timpul cât mai eficient posibil. Pot exista unele dificultăți la locul de muncă, în special cu un șef sau un manager. Încearcă să nu acționezi în grabă sau din frustrare.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
E bine să vorbești despre sentimentele tale. Deși s-ar putea să nu-ți placă să te deschizi față de ceilalți, Luna de astăzi vizavi de Marte te poate face să regândești totul. S-ar putea să descoperi că o comunicare deschisă te poate ajuta să procesezi mai bine gândurile.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Îți place să primești feedback de la ceilalți, dar astăzi s-ar putea să ajungi la concluzia că oamenii sunt puțin mai capricioși decât ți-ai dori. Nu pune valoare personală pe lucrurile pe care le ai sau pe opiniile altora despre tine. Luna opusă lui Marte poate stimula mânia și îndoiala de sine. Sentimentele negative te pot ajuta să găsești direcția și claritatea pentru a deveni persoana care vrei să devii.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Ești unul dintre acei oameni cărora le place să-i ajute pe ceilalți și ai tendința să te pui pe ultimul loc atunci când un prieten are o problemă. Luna din zodia ta promovează conștientizarea de sine. Cu toate acestea, Luna este îndreptată împotriva lui Marte. Concentrarea pe sine poate declanșa conflicte în relația ta. E important să discutați lucrurile și să găsiți echilibrul.

Leu: 23 iulie – 22 august
Îți place să te distrezi. Găsește ceva distractiv care să te ajute să atenuezi o parte din tensiunea zilei. Mergi la un curs de yoga sau fă ceva exerciții acasă, când ajungi de la serviciu. Acordă mai mult timp pentru bunăstarea ta spirituală și vindecarea interioară, emoțională.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
În timpul lunii din această zi vizavi de tranzitul lui Marte, te poți afla într-o dezbatere interesantă despre politică sau despre un alt subiect pe care vrei de ceva timp să-l abordezi. Acesta este un moment bun pentru conversații aprinse, în care ție și unei prietene vă place să învățați și să vă provocați una pe celălaltă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Te vei vindeca. Este normal să te simți rănită după ce cineva spune cuvinte car nu ți-au făcut bine. Ești om, iar atunci când Luna este opusă lui Marte, ești mai sensibilă la comentariile făcute de alții. S-ar putea să descoperi că lucrurile spuse sunt prea greu de iertat. Cu toate acestea, va mai dura un timp până să-ți vindeci inima și să faci să dispară ceea ce ai simțit în acele momente.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Lipsa de comunicare are efecte care nu pot fi trecute cu ușurință. Luna de astăzi vizavi de Marte te poate face să uiți cu ușurință că faci parte din aceeași echipă cu partenerul tău. S-ar putea să îți fie mai ușor să te îndepărtezi și să te protejezi. Emoțiile rănite pot încorda o relație care a mers bine până acum. Când este posibil, discută tot ce s-a întâmplat.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Poți decide să te autoprotejezi. Astăzi poate fi o zi tensionată din cauza relației antagonice dintre Lună și Marte. Știi cât de ușor este să distrugi încrederea. De asemenea, este mai greu să o reconstruiești odată ce s-a destrămat. Astăzi s-ar putea să simți tristețea adevărului, dar este întotdeauna mai bine decât o minciună.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Folosește provocările în mod productiv. În timpul lunii de astăzi, vizavi de Marte, îți poți pune toată energia într-un singur lucru. Acest lucru îți poate oferi un sentiment puternic de împlinire și fericire. Îți poți găsi scopul și îți poți exprima unicitatea cu cât îți permiți mai mult să te implici.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie
Ai avut resentimente în ultimul timp? S-ar putea să te simți puțin disprețuită după ce ai făcut atât de multe. O persoană dragă ție te-a dezamăgit. Încearcă să nu te cerți pentru un lucru pe care nu îl poți controla cu adevărat. Lasa ego-ul deoparte si lupta pentru schimbare. Chiar și cuplurile îndrăgostite trec prin momente grele și s-ar putea să fie nevoie să o faci și tu.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Despărțiți-vă pentru a vă împăca. Relația ta înflorește sub iubire. Astăzi, în timpul tranzitului opus al Lunii pe Marte, aveți un mod incredibil de a vedea lucrurile. Puteți lua ceea ce este rău și puteți găsi o doză de bunătate în orice situație.

Comenteaza