HOROSCOP 24 aprilie 2018

HOROSCOP 24 aprilie 2018

HOROSCOP 24 aprilie 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 24 aprilie 2018.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Berbec

Cineva nu pierde ocazia sa iti aminteasca de o greseala din trecut. Pentru ca ti-ai recunoscut vina si ai reparat ce mai putea fi reparat, te deranjeaza faptul ca readuce in discutie tema. Nu te enerva, incearca doar sa-i explici cum stau lucrurile.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Taur

Din cauza incapatanarii, astazi ajungi sa te certi cu mai multe persoane. Stii bine ca nu ai dreptate, insa nu vrei sa recunosti. Ai grija, cu comportamentul tau risti sa-i indepartezi de tine si pe cei care-ti sunt prieteni.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Gemeni

Ai multe in plan pentru ziua de astazi, dar prea putin timp la dispozitie. Macar sa rezolvi jumatate din lista pe care ti-ai intocmit-o... Daca stii sa te organizezi o sa te descurci chiar mai bine de atat. Seara trebuie sa vizitezi pe cineva.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Rac

Iti place sa te implici in activitati de voluntariat, actiuni care te vor pune intr-o lumina buna la locul de munca. Nu uita sa te ocupi si de sarcinile primite astazi de la partenerul de viata.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Leu

Ceea ce te-ai hotarat sa faci astazi o sa iti consume pana si ultima picatura de energie. Important e ca vei reusi. Seara vei fi epuizat, asa ca anuleaza-ti iesirea in oras cu prietenii, trebuie sa te odihnesti.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Fecioara

In primele ore ale zilei esti irascibil din cauza oboselii acumulate ieri, dar dupa pranz iti mai revii. Sunt sanse mari ca astazi sa primesti un premiu sau niste bani pe care ii astepti de multa vreme.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Balanta

Vestea pe care o astepti de dimineata intarzie sa apara si asta te face sa stai ca pe jar ore in sir. Tresari la fiecare apel telefonic pentru ca nu mai ai rabdare pana nu stii exact cum stau lucrurile. Cineva pare ca se joaca cu nervii tai...

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Scorpion

Gasesti solutia pentru o problema financiara a familiei. Deodata devii un mic erou pentru rudele impresionate de ideea ta. Nimeni nu s-ar fi gandit la asa ceva. Te bucura faptul ca ai reusit sa ajuti. 

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Sagetator

Astazi pui la punct toate detaliile pentru un nou proiect. E vorba de ceva ce vrei sa "duci" doar pe cont propriu. Dispui de energia necesara si te simti puternic. Este momentul ideal pentru a incerca acest lucru.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Capricorn

Nu iti faci probleme pentru testul sau sedinta prin care urmeaza sa treci. Te simti ca un adevarat profesionist pentru ca esti foarte bine pregatit. Ai muncit cateva saptamani pentru ca totul sa iasa ca la carte. Asa va fi.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Varsator

Risti sa intri in conflict cu cineva de la job pentru ca vrei sa ai tu ultimul cuvant. Lasa mandria deoparte daca nu vrei sa ajungi sa porti discutii interminabile si ocupa-te de ceea ce depinde de tine. Abtine-te sa comentezi ce fac ceilalti.

HOROSCOP 24 aprilie 2018 - Pesti

Nu-ti vine sa crezi ca ti se intampla tie: primesti o propunere de colaborare din partea unei persoane foarte bine vazuta in domeniul sau profesional. Esti atat de entuziasmat incat uiti sa faci ceva important. Nu-i nimic, recuperezi maine.

Comenteaza