HOROSCOP 23 martie 2021

HOROSCOP 23 martie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 23 martie 2021.

Berbec

Ai avut de facut un drum ceva mai lung pentru a rezolva ceva ce a gresit un cunoscut. Acum totul s-a rezolvat si te poti concentra asupra sarcinilor cotidiene.

Taur

Te simti obosit. De abia ai iesit din week-end si nu ai niciun chef de munca. Vrei sa te relaxezi si sa nu mai auzi de ceas si de termene. Incepe cu o cafea.

Gemeni

Cineva iti cere o favoare. Nu este un efort financiar mare, dar nici nu accepti din prima. Vei accepta dar te vei lasa rugat pana cand o sa spui "da".

Rac

Te intelegi din ce in ce mai bine cu cei din jur si esti dispus sa petreci mai mult timp cu familia. Drept urmare o sa planifici o cina la care, de data asta, tu vei fi chef-ul.

Leu

Partenerul de viata sau o alta ruda apropiata are mare nevoie de ajutorul tau, asa ca renunta la alte activitati si asigura-te ca faci tot posibilul sa ii fii alaturi. Daca este nevoie, pleaca mai devreme de la munca.

Fecioara

Esti foarte sensibil si te superi pana si din cauza celei mai mici critici. Incearca sa fii putin mai tare si sa iti impui sa nu te mai lovesti de toate aceste detalii pentru ca iti vei face singur rau.

Balanta

Toti apropiatii iti spun ca este nevoie de o schimbare. Monotonia si-a pus stapanire pe tine si nu faci nimic iesit din comun. Spre seara intervine ceva ce te scoate din rutina cu care te-ai obisnuit.

Scorpion

Cineva din familie sau din cercul de prieteni te anunta ca o sa se casatoreasca sau ca va avea un copil. O sa fii foarte entuziasmat.

Sagetator

Este timpul sa iti faci ordine in viata si sa iti setezi prioritatile. Jobul este important, insa nu poti sa treci cu vederea ca cei dragi au nevoie de tine si se asteapta sa ii sprijini.

Capricorn

Nu te certa cu nimeni, incearca sa pastrezi distanta, pentru ca nu esti intr-o forma buna si interpretezi gresit ceea ce ti se spune. Abia inspre seara o sa te simti mai bine.

Varsator

Te enervezi ingrozitor cand ti se spune in ultima clipa ca trebuie sa predai ceva ce trebuia sa fie gata peste o saptamana. Va trebui sa te obisnuiesti cu astfel de practici pentru ca vor fi dese.

Pesti

Latura ta romantica a iesit la iveala mai mult ca oricand si faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. O sa fie extrem de fericit si, la randul sau, va pune la cale surprize pentru tine.

 

 

Comenteaza