HOROSCOP 23 iunie 2022

HOROSCOP 23 iunie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 23 iunie 2022.

Berbec

Esti nelinistit din cauza a ceva ce urmeaza sa aiba loc in weekend. Pana la urma totul se va dovedi a fi bine, insa nu poti scapa de emotii.

Taur

E o zi mai agitata, intervine ceva si nu o sa poti respecta programul facut de aseara. Trebuie sa inveti sa alegi ce este cu adevarat important pentru tine.

Gemeni

Ai de luat o decizie importanta. Dupa cateva ore de gandit ajungi la o concluzie, care se va dovedi extrem de benefica si nu vei regreta deloc alegerea facuta.

Rac

Primesti o multime de telefoane astazi. Sa nu te astepti sa scapi usor. Seara o sa ai ceva de alergat dar partenerul te va astepta cu o surpriza placuta.

Leu

Esti pus pe distractii astazi. Faci multe glume si chiar farse colegilor. Ai grija sa nu depasesti masura mai ales ca nu mai e mult pana pleci in vacanta si ai de lucru.

Fecioară

Nu te ingrijora ca nu ai reusit de prima data sa faci ceea ce ti-ai propus. Mai incearca pentru ca doar asa o sa ai parte de succes.

Balanţă

Te-ai obisnuit cu stilul tau de viata si nu prea te incanta ideea de a accepta modificarile pe care trebuie sa le faci. Ti se pare ca nu merita.

Scorpion

Daca vrei ca totul sa iasa conform planului, ai grija cu cine stai de vorba astazi. Evita oamenii pesimisti, despre care crezi ca te-ar putea influenta.

Săgetator

Nu ai uitat de ceea ce te-a rugat un cunoscut sa faci. Doar nu ai vrut. In urma cu mai mult timp ti-a facut acelasi lucru si acum voiai sa ii platesti cu aceeasi moneda.

Capricorn

Ceea ce faci astazi o sa iti consume pana si ultima picatura de energie. Seara vei fi epuizat, asa ca nu iti programa nicio iesire in oras.

Vărsător

Simti lipsa unei rude si esti foarte trist. Nu prea ai chef de munca si nici de iesit in oras, insa prietenii nu te lasa singur, asa ca asteapta-te la o vizita.

Peşti

Fara exagerari astazi: nu manca prea mult, nu te obosi si nu sta prea mult treaz pentru ca sanatatea iti cam face probleme. Maine vei fi mai bine.

Comenteaza