HOROSCOP 23 februarie 2023

HOROSCOP 23 februarie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 23 februarie 2023.

Berbec

Astazi va fi o zi in care o sa te amuzi de aproape orice. Nici aglomeratia din trafic, nici criticile sefului nu-ti vor rapi zambetul de pe buze. Ai grija, totusi, poti intalni persoane care sa interpreteze gresit zambetul tau.

Taur

Dimineata vei avea parte de putini nervi la locul de munca, insa in cateva ore ziua va deveni una extraordinar de frumoasa. Seara o vei petrece in prezenta cuiva special.

Gemeni

Cineva asteapta de la tine un raspuns. Este vorba de ceva important si, cu cat te gandesti mai mult, cu atat ai impresia ca nu stii ce sa decizi. Incearca sa te sfatuiesti cu o persoana de incredere. O parere in plus te poate ajuta.

Rac

Te-ai apucat de un proiect fara sa iei in calcul sfaturile celor dragi. Erai atat de sigur pe tine, incat nu ai mai acceptat parerea nimanui. Acum regreti, insa nu mai ai ce face, trebuie sa mergi mai departe.

Leu

Ai uitat de ceva extrem de important pentru o ruda si acum primesti reprosuri. Fa repede ceva si indreapta situatia. Partenerul de viata iti va fi alaturi si iti va oferi solutia ideala. Culmea e ca, ulterior, ruda nici nu iti va multumi.

Fecioara

Nu te incapatana sa-i faci mereu pe ceilalti sa accepte ceea ce vrei tu. Nu toata lumea gandeste ca tine. Incearca, macar de data asta, sa te abtii si vei vedea ca nu va fi chiar asa de greu.

Balanta

Ti-ai facut deja program pentru weekend. Ai grija ca pana atunci sa lasi totul in ordine la locul de munca, altfel te-ai putea trezi ca-ti suna telefoanele si nu o sa ai parte de liniste in zilele libere .

Scorpion

O zi agitata, dar frumoasa. Vei avea parte de cateva ore in care te vei simti liber, fara sa fii nevoit sa tii cont de vreun program sau sa ai pe cineva in preajma care sa-ti impuna ce sa faci. Profita de asta. 

Sagetator

Nu te lasa angrenat in treburi care nu te privesc. Sunt persoane care vor sa imparta anumite responsabilitati, in caz de esec, iar tu ai putea sa fii vinovatul fara vina. Analizeaza bine lucrurile inainte sa consimti orice implicare.

Capricorn

Urmeaza sa participi la un eveniment important in familie si vrei sa faci totul "ca la carte". Daca stii cu cine sa vorbesti si cui sa-i ceri sfatul, totul va fi perfect. Chiar si cei mai carcotasi te vor lauda.

Varsator

Te preocupa orice in afara de cariera. Simti ca trebuie sa te detasezi putin de rutina zilnica in care intri la job. Poate a venit momentul sa pui pe primul plan viata sentimentala. Partenerul de viata va fi incantat.

Pesti

Esti constient ca ar trebui sa te concentrezi la locul de la munca pentru a nu ramane in urma si a fi nevoit sa ramai peste program, dar vestea pe care ai primit-o de dimineata te distrage. Risti sa intarzii la intalnirea cu partenerul de viata.

Comenteaza