HOROSCOP 22 iunie 2023

HOROSCOP 22 iunie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 22 iunie 2023.

Berbec

Uita de grijile zilnice si incearca sa te relaxezi macar timp de cateva ore. Nu ar strica daca cei apropiati te-ar duce intr-un loc in care stiu ca te simti bine.

Taur

Timpul trece mai repede decat realizezi si, daca nu te ocupi cat mai urgent de ceea ce ai pe lista, risti sa intri in criza de timp. Grabeste-te, altfel te prinde weekendul asa!

Gemeni

Soarele a iesit, in sfarsit, si pe strada ta, asa ca, asteapta-te, zilele astea la ceva bun. Ai grija cum reactionezi la o veste pe care o vei primi spre seara, sa nu superi pe cineva.

Rac

Ai uitat sa faci ceva important si acum iti dai seama ca ai incurcat destul de rau lucrurile... Pentru a iesi cu bine din situatie, va trebui sa iti sacrifici o parte din timpul liber si sa stai mai mult la job.

Leu

Ai o zi destul de solicitanta la munca, dar si acasa unde au mai ramas niste lucruri nerezolvate si nu mai pot fi amanate. Nu-ti fa griji, cineva din familie iti va sari in ajutor.

Fecioara

Ai grija ce si cu cine discuti zilele acestea pentru ca cei apropiati au tendinta de a rastalmaci tot ce spui. Daca simti ca nu te poti abtine, mai bine gaseste-ti ceva de facut, care sa te tina ocupat.

Balanta

Simti ca ai avea nevoie de niste zile libere. Caldura de afara te-a cam molesit, mai ales ca ai avut de alergat cam mult in ultima vreme. Sefii nu par prea incantati cand le spui ca vrei concediu. Asta e, niciodata nu poate fi multumita chiar toata lumea...

Scorpion

Ai ceva de reprosat unui prieten apropiat, insa te gandesti daca are vreun sens sa deschizi subiectul. Inainte de a decide, sfatuieste-te cu partenerul, sigur te va ajuta mult aceasta discutie.

Sagetator

Ai parte de multa agitatie si alergatura, de dimineata. Ai senzatia ca nu se mai termina, insa te vei mobiliza si o sa duci totul la bun sfarsit mult mai repede decat ai fi crezut.

Capricorn

Tocmai ai finalizat un proiect si deja te gandesti la urmatorul. Nu vrei sa te odihnesti deloc, mai ales ca acesta se arata a fi foarte foarte bun din punct de vedere financiar. Ar fi bine sa ai mai multa grija la sanatate.

Varsator

Nu te mai uita in ograda vecinului. Ar fi bine sa te ocupi doar de tine si de persoana ta si sa ii lasi deoparte pe cei din jur, o perioada. Stii bine ca, la nevoie, nimeni nu iti este cu adevarat alaturi in afara de familie.

Pesti

Astazi planuiesti sa faci cuiva o surpriza si vrei sa pui totul la punct fara sa dai de banuit. Nu e chiar usor, dar esti pe drumul cel bun. Eventual, cere ajutorul unor prieteni buni care stiu sa tina un secret.

Comenteaza