HOROSCOP 22 aprilie 2021

HOROSCOP 22 aprilie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 22 aprilie 2021.

Berbec

Nu se intampla nimic deosebit astazi, asa ca ai timp sa te ocupi de tine, sa iesi la cumparaturi, sa te vezi cu cei dragi... Seara tarziu iti amintesti ca, totusi, aveai ceva de facut si te pui pe treaba.

Taur

Vestea primita iti confirma ca poti incepe sa puni in practica ceva ce planuiesti de mai multa vreme. Deja incepi sa te ocupi de asta. Ai grija la detalii, orice greseala ar putea sa te coste. Nu te grabi!

Gemeni

Cineva din familie are probleme si iti cere ajutorul. Accepti imediat si faci tot ce poti. Te deranjeaza comentariile unui coleg care nu intelege situatia. Consideri ca nici nu merita sa-i explici...

Rac

Ai parte de cateva ore de munca intensa astazi, dar spre seara petreci impreuna cu prietenii fara sa te mai uiti la ceas. Nu exagera, tine cont ca si maine ai treaba la birou.

Leu

De dimineata te trezesti cu gandul la un prieten vechi de care nu mai sti nimic de ceva timp. Il suni sa-i spui ca vrei sa va intalniti. N-o sa-ti vina sa crezi cine va raspunde la telefon...

Fecioara

In sfarsit o zi minunata. Totul decurge asa cum ai planuit inca de la inceputul saptamanii si toti cei din jur sunt multumiti. Dupa ce se termina totul, odihneste-te si tu putin.

Balanta

O cunostinta mai veche sau un coleg iti cere o mare favoare. Inainte sa accepti vrei sa te gandesti putin. Ar fi bine sa te interesezi mai in detaliu despre ce este vorba. Nu vrei sa risti nimic.

Scorpion

Ar trebui sa te odihnesti mai mult, dar nu ai stare. Chiar si dupa program continui sa te ocupi de problemele de la job: trimiti mesaje, dai telefoane... Nu te mira daca partenerul de viata incepe sa-ti faca reprosuri.

Sagetator

Esti deranjat de afirmatiile unui coleg, la job. Credeai ca iti este apropiat, dar se pare ca te-ai inselat. Regreti tot ce i-ai spus pana acum. E o lectie de viata!

Capricorn

Simti ca mai ai nevoie de timp in legatura cu niste decizii si nu vrei sa te grabesti. Chiar daca risti sa fi considerat neserios, vrei sa iei cea mai buna hotarare. Mai ales ca nu esti doar tu cel implicat.

Varsator

Gandul iti zboara deja la weekend, dar la munca s-au adunat cam multe probleme de rezolvat... Daca vrei un sfarsit de saptamana linistit, e clar ca ai nevoie de ceva ajutor. Ce te faci daca nu e nimeni disponibil?

Pesti

Primesti raspuns la o solicitare mai veche. Chiar daca nu este tocmai ce iti doreai, esti nevoit sa accepti, deocamdata. Fii optimist, nu-ti pierde speranta. Mai incearca.

Comenteaza