HOROSCOP 21 noiembrie 2021

HOROSCOP 21 noiembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 21 noiembrie 2021.

Berbec

Astepti de ceva timp ziua aceasta! Vreti sa fiti doar voi doi, tu si partenerul de viata. Nu vrei sa auzi nimic legat de job sau de altceva. Totusi, spre seara vei fi nevoit sa te ocupi de niste aspecte legat de un proiect în desfăşurare.

Taur

Nu intelegi ce anume il indeamna pe partener sa se poarte asa. Mereu iti da senzatia ca asteapta ceva de la tine. Vei afla, dar saptamana viitoare, asa ca nu mai insista!

Gemeni

Evita sa iesi la un drum lung pentru ca s-ar putea sa iti apara ceva probleme legate de sanatate si nu ai fi o companie placuta pentru prietenii tai. Dar asta nu inseamna sa stai in casa...

Rac

O vestea buna pe care o vei in prima parte a zilei, te va face sa crezi ca asta e duminica perfecta. Vei sarbatorii toata ziua cu cei apropiati si te vei duce la culcare tarziu dupa miezul noptii. 

Leu

Dimineata te ocupi de treburi casnice. Cineva trebuie sa le faca si pe acelea. Spre seara, insa, ai program cu prietenii si va veti simti atat de bine, incat va veti face planuri si pentru weekendul viitor.

Fecioara

Chiar daca tu aveai alte planuri, renunti si iei in considerare varianta propusa de partenerul de viata pentru petrecerea zilei. Voiai sa faci doar ceea ce iti place tie, insa iti dai seama ca nu trebuie sa fii egoist. Nu-ti va parea rau.

Balanta

Vei avea parte de o surpriza din partea persoanei iubite. Nimic nu-ti dadea de banuit ca s-ar fi putut gandi la asa ceva. Orice ar fi, te va face sa te relaxezi, mai ales ca in ultimele zile ai fost mai incordat.

Scorpion

O zi mai aparte. Faci o schimbare destul de importanta in viata ta si esti emotionat. Incepi un nou capitol si esti hotarat sa faci asta asa cum trebuie. Nu vei fi singur, cineva e langa tine.

Sagetator

Te urmareste, inca, o discutie avuta in timpul saptamanii. Cineva iti reproseaza lipsa de implicare, lucru cu care tu nu esti de acord. Abia acum iti dai seama ca persoana respectiva nu a inteles nimic. 

Capricorn

Chiar nu stii ce ai chef sa faci astazi! Sfatuieste-te cu partenerul si alegeti cea mai potrivita varianta. indiferent ce veti decide, va veti distra asa cum nu ati mai facut-o de mult timp.

Varsator

Te va emotiona foarte puternic o veste primita din partea unei rude. Esti o persoana foarte sigura pe tine si pe sentimentele tale, insa acum nu stii cum sa reactionezi. Te va scoate din incurcatura cineva la care nu te-ai fi asteptat.

Pesti

Prietenii stiu care iti sunt preferintele si gusturile, asa ca lasa-i pe ei sa se ocupe de evenimentul pregătit pentru seara asta, pentru ca tu mai ai de muncit cateva ore la un proiect care trebuie neaparat sa fie gata pana luni.

 

 

Comenteaza