HOROSCOP 21 februarie 2021

HOROSCOP 21 februarie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de duminică, 21 februarie 2021.

Berbec

Vei avea o zi grozava, in special pentru ca vei afla ca o problema de sanatate care te necajea de ceva vreme nu este atat de grava pe cum parea la inceput. 

Taur

Te simti cu adevarat minunat! Te miri si tu... sa fie faptul ca te-ai apucat din nou de sport, laudele primite de la sefi sau partenerul de care te simti tot mai indragostit?

Gemeni

Trebuie sa faci o schimbare in stilul de viata pentru ca ai intrat intr-o rutina apasatoare. Daca vrei cu adevarat sa scapi ai sanse. Ce mai astepti, ia masuri!

Rac

Continua ce ai inceput si nu te mai uita in urma. Ai reusit de atatea ori sa treci peste greutati incat ai devenit mai puternic decat crezi. Orice ar fi, nu te lasa doborat tocmai acum!

Leu

Chiar daca nu-ti convine, asuma-ti responsabilitatea pentru tot ce faci. Asta ar fi o dovada de maturitate si de seriozitate in acelasi timp. Stii ca cineva asteapta asta de la tine de ceva vreme...

Fecioara

Oricat de mult ti-ai dori astazi sa rezolvi singur ceea ce este de facut, vei constata ca nu se poate. Situatia te cam depaseste, asa ca in cele din urma, esti nevoit sa-i lasi si pe altii sa te ajute.

Balanta

Dupa ce ai aflat ceea ce ai aflat aseara, astazi te ocupi mult mai bine dispus de ceea ce tot amanai sa faci de o vreme incoace. Vestea primita te face sa fi complet relaxat. Astepti momentul asta de cateva saptamani bune...

Scorpion

Astazi timpul parca trece mai greu decat de obicei. Asta si din cauza faptului ca astepti un telefon important. Dupa-amiaza primesti un musafir de la care afli, chiar daca nu te intereseaza, cele mai noi barfe din oras.

Sagetator

In ultima vreme mereu vrei sa cumperi cate ceva, chiar daca nu ai nevoie de nimic. Noroc ca partenerul de viata te atentioneaza cand depasesti masura, altfel ai ramane rapid cu portofelul gol...

Capricorn

Vei avea o zi plina. Te asteapta unele suprize placute, dar si unele neplacute. Ciuleste urechile si deschide bine ochii la ce se intampla in jur. Cineva abia asteapta sa iti faca probleme.

Varsator

Esti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei cu care intri in legatura astazi. Spre seara primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca a fost doar o gluma.

Pesti

Incearca sa renunti la comportamentul posesiv pe care-l afisezi uneori. Nu-ti mai controla partenerul de viata, pentru ca se poate ajunge la discutii neplacute. Daca vrei sa mai aiba incredere in tine, abtine-te.

 

Comenteaza