HOROSCOP 21 decembrie 2021

HOROSCOP 21 decembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 21 decembrie 2021.

Berbec

Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau! Poate o plimbare mai lunga in natura te vor face sa vezi lucrurile altfel maine!

Taur

S-ar putea sa apara niste evenimente sociale la care sa fii nevoit sa participi. Totusi, selecteaza-le doar pe cele care importante, ca sa ai timp si pentru momente de odihna. 

Gemeni

Ai grija la bani. Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Pe plan sentimental, totul merge ca pe roate, nici nu e nevoie sa schimbi cuvinte cu partenerul, va intelegeti din priviri.

Rac

Pleci de acasa cu gandul sa termini repede treaba, dar la birou te ocupi mai mult de socializare, decat de munca. Nu ai chef sa faci nimic si profiti de orice discutie pentru a mai trage de timp. Asta e, vei intarzia acasa!

Leu

Esti presat de cateva urgente financiare, de achitat facturi, ori de platit niste rate. Iti petreci ziua numarand si impartind banii. La final vei avea o surpriza placuta, totusi iti raman destui bani disponibili...

Fecioara

Esti pregatit sa faci o schimbare in cariera, insa nu vrei sa actionezi inainte sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic. Urmeaza sa ai o discutie serioasa cu seful.

Balanta

Astazi esti cam sensibil si fara chef. Ar fi bine sa te concentrezi mai mult asupra propriei persoane decat sa pui la suflet ce spun ceilalti. Nu ignora nici aspectul sanatatii, n-ar fi rau sa-ti ajustezi dieta la sezon. 

Scorpion

Ai parte de o zi plina de evenimente emotionante. Treci de la o stare la alta in cateva minute. Daca ai timp, iesi putin la aer sa te mai destinzi. Nu uita sa iei si o pauza de masa, chiar daca ai timp doar de un covrig. 

Sagetator

O zi potrivita treburilor gospodaresti, insa, inainte de orice demers, tine cont si de sfaturile celor dragi! Seara vei primi o veste neplacuta, cineva din familie are probleme de sanatate. Va trebui sa-i fii alaturi! 

Capricorn

S-ar putea sa fi nevoit sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru de a-i ajuta intr-o problema. Daca iti programezi vizita dupa-amiaza, ai grija la aglomeratia de pe drum. Nu te grabi, mai bine pleaca din timp.

Varsator

Evita contactul cu persoane frivole si fii cat mai discret, mai ales spre seara cand se anunta intalniri cu prietenii. Ar fi bine si daca ai reusi sa te abtii sa iti divulgi intentiile sau planurile de viitor.

Pesti

Esti plin de energie si de pofta de munca. La munca esti colegul cel mai saritor, nu refuzi pe nimeni cand iti cere ajutorul, ba mai mult, faci si ore suplimentare. Seful vede asta si apreciaza.

 

Comenteaza