HOROSCOP 20 iulie 2021

HOROSCOP 20 iulie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marți, 20 iulie 2021.

Berbec

Vrei sa ajuti pe cineva aflat la nevoie, dar nu vrei sa afle ca in spatele gestului esti tu. Consideri ca nu trebuie sa te lauzi cand faci un bine, ci doar sa il faci. Te vei bucura enorm pentru ceea ce reusesti.

Taur

Ai facut ceva ce a deranjat cateva persoane, insa, pe moment nu realizezi si te intrebi de ce te privesc toti asa. In cele din urma vei fi nevoit sa iti ceri scuze, daca vrei ca lucrurile sa revina la cum au fost.

Gemeni

Te-ai hotarat sa faci ceea ce faci pentru ca iti ofera o placere sufleteasca deosebita. Nu vei fi singurul multumit de ceea reusesti sa realizezi. Mai mult, acest lucru o sa iti confirme ca ai avut dreptate sa o iei pe acest drum.

Rac

Daca ai o afacere, astazi sunt sanse sa te extinzi. Ai grija, insa, cu cine colaborezi. Asigura-te ca sunt profesionisti. Nu iti poti permite o greseala.

Leu

Ai tendinta sa te ocupi prea mult de problemele altora. Nu mai pierde vremea cu chestiuni care nu te privesc. Mai bine ti-ai indrepta atentia catre ceva personal.

Fecioara

Nu mai ai incredere in cei din jur. Ai fost dezamagit si acum ai senzatia ca nimeni nu-ti mai poate fi prieten adevarat. Stii bine ca nu este chiar asa... Gandeste-te daca nu cumva ai si tu vina ta...

Balanta

Zici ca nu esti bine, dar ceilalti spun ca esti in regula... Ai ajuns in pragul ipohondriei, adica teama de a suferi o boala grava. Nu ai absolut nimic, asa ca incearca sa te linistesti. Esti bine.

Scorpion

Te joci de-a detectivul. Stai si-i privesti pe cei din jur incercand ca din gesturile lor sa iti dai seama ce au de gand sa faca. Si nu iti scapa nimic, asa ca noua tactica te va ajuta mult. Nu uita ca mai ai si alte treburi...

Sagetator

In sfarsit ai ajuns si tu la concluzia ca o atitudine pozitiva face minuni! Nu mai vrei sa vezi partea goala a paharului peste tot si nici nu mai pleci urechea la toate povestile pesimiste care se spun pe la colturi.

Capricorn

Consideri ca e momentul sa evoluezi in domeniul tau, drept pentru care te interesezi de niste cursuri sau intalniri cu persoane avizate. Sunt cateva persoane care nu privesc cu ochi buni decizia ta.

Varsator

Astazi esti foarte lenes si nu ai chef de munca. La job abia astepti sa ti se termine programul, iar acasa iti gasesti repede o scuza sa nu faci nimic...

Pesti

Intri intr-o mica incurcatura, astazi, dupa ce vorbesti in numele altcuiva. Se afla imediat si esti tras la raspundere de cineva cu o functie mai mare. Nu-i nimic, pana mâine, trece.

Comenteaza