HOROSCOP 20 ianuarie 2020

HOROSCOP 20 ianuarie 2020

HOROSCOP 20 ianuarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 20 ianuarie 2020.

Berbec

Te deranjeaza ca o persoana din anturaj nu te-a ascultat si a facut ceea ce a vrut. E neplacut, ai sentimentul ca ti-a fost afectata autoritatea, dar nu o lua in nume personal.


Taur

Drumul pe care vrei sa o iei este riscant. Gandeste-te bine inainte sa faci un pas. Daca vrei sa fii sigur ca nu gresesti, ar fi sa te sfatuiesti si cu cei apropiati.

Gemeni

Te asteapta o zi grea. Vei fi nevoit sa faci fata unor atacuri "sub centura" din partea unei persoane. Esti gata sa te aperi si nu dai inapoi niciun pas. Victoria va fi a ta!

Rac

Esti putin agitat cu gandul la sarbatori. Intri in criza de timp si te gandesti ca nu o sa poti rezolva totul in timp util. Un membru al familiei se ofera sa te ajute, asa ca te linistesti.

Leu

Esti fara energie si nu mai ai spor la munca. Nu ar strica sa faci mai multa miscare, mai ales ca se apropie Craciunul cu mese imbelsugate...

Fecioara

Nu te asteptai la vestea pe care urmeaza sa o primesti astazi. Afli ca vei fi promovat si intri in panica. Fa cumva si stapaneste-ti putin emotiile acum ca esti sef...

Balanta

Ai solicitat ajutor, dar nu ai primit. O persoana pe care o considerai un prieten apropiat, acum te-a dezamagit. Nu te pripii, poate fi vorba de o neintelegere. Mai da-i o sansa!

Scorpion

Planuiesti sa pleci undeva in perioada urmatoare si faci programul, in cele mai mici detalii, inca de pe acum. Esti entuziasmat pentru ca vei fi insotit de cineva foarte drag.

Sagetator

Se anunta o zi destul de agitata la job. Esti foarte prins cu niste proiecte si s-ar putea sa stai mult peste program. Daca vezi ca merge greu, lasa mandria deoparte si cere ajutorul cuiva.

Capricorn

Vrei sa-ti surprinzi partenerul si planuiesti ceva special pentru aceasta seara. Ai emotii pentru ca tii foarte mult sa iasa perfect. Linisteste-te si savureaza momentul.

Varsator

Participi la o sedinta importanta si te grabesti sa pui la punct ultimele detalii. Te-ai trezit mai devreme, ti-ai pus cafeaua la pachet si ai luat un taxi. Numai sa nu ajungi in ultimul moment la birou... Calmeaza-te, va fi bine!

Pesti

Apar mici scantei in relatia de cuplu, astazi. Noroc cu partenerul de viata care este mai calm decat tine. Conflictul se va "stinge" destul de repede. Seara va prinde mai indragostiti ca niciodata.

Comenteaza