HOROSCOP 20 aprilie 2024

HOROSCOP 20 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie 2024.

Berbec

Ai ocazia să pui în practică planurile în legătură cu o "petrecere surpriză" la care te vei distra cu cei mai buni prieteni. Relaţia cu partenerul are o evoluţie bună, însă dorinţa ta de independenţă ar putea genera niște tensiuni.

Taur

Nu te grăbi să începi ceva nou până nu finalizezi lucrurile deja începute. Pentru asta vei avea nevoie de ajutorul cuiva din familie. Poate reuşeşti să termini toată treaba zilele astea, deşi e weekend.

Gemeni

Te îngrijorează faptul că o veste pe care o aştepţi cu interes întârzie să vină. Mai ai răbdare, gândeşte-te că şi pentru alţii e weekend...

Rac

Eşti plin de creativitate şi îţi vin tot felul de idei despre cum ar trebui să fie acest weekend. Totuşi, înainte să programezi ceva ieşit din comun, ar fi bine să te consulţi şi cu cei implicaţi. 

Leu

Eşti nemulţumit din cauză că s-a amânat o călătorie pe care o aşteptai de mult timp. Tot răul e spre bine, vremea de afară nu este cea mai prielnică pentru aşa ceva. 

Fecioară

Schimbările care urmează să aibă loc la job te fac să fii încordat tot weekend -ul, lucru care nu-i este pe plac partenerului. Nu mai sta cu gândul la ce s-ar putea întâmpla. Relaxează-te, întotdeauna există cel puţin o soluţie.

Balanţă

Ești hotărât să finalizezi o lucrare începută mai demult în casă, însă apariţia unei rude mai în vârstă care încearcă să-şi impună punctul de vedere, te determină să renunţi. Vezi cum reacţionezi, evită să pornești o ceartă!

Scorpion

Vei fi copleșit mai spre seară când partenerul de viaţă îţi va face o surpriză destul de costisitoare. Chiar dacă ți se va părea exagerat, arată-te extrem de încântat. Nici nu ştii ce efort a depus pentru asta!

Săgetător

Nu îţi fă planuri mari pentru weekend pentru că partenerul are deja agenda plină: ştie minut cu minut unde şi când trebuie să mergeţi, cu cine şi despre ce o să discutaţi. Bucură-te, aşa organizare, mai rar! 

Capricorn

Apare o schimbare de program care ţi-ar putea da peste cap înţelegerea făcută cu amicii pentru petrecerea serii. S-ar putea, totuşi, să ajungi la întâlnire, dacă reuşeşti să convingi pe cineva din familie să preia toate sarcinile tale. 

Vărsător

Îţi vei petrece weekend -ul aşa cum îţi place, cu cei dragi ţie. Ai grijă puţin la portmoneu, în ultima perioadă ai cheltuit cam mult şi rişti să rămâi fără bani...

Peşti

Sâmbăta te prinde pe drum de dimineaţă. Eşti genul de persoană care, odată ce îşi pune ceva în gând, nu pierde timpul. Acolo unde mergi vei cunoaşte o persoană interesantă cu care s-ar putea să legi o lungă prietenie.

Etichete
Comenteaza