HOROSCOP 2 noiembrie 2022

HOROSCOP 2 noiembrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 2 noiembrie 2022.

Berbec

Te simti presat. Prietenii insista sa va intalniti de mai mult timp, insa esti nevoit sa-i refuzi. Pe langa proiectele de la job, ai si o problema personala despre care nu vrei inca sa vorbesti... Ar trebui sa te inteleaga...

Taur

Ai facut o greseala si acum regreti, dar incerci sa o ascunzi, pe cat posibil, de ochii celorlalti. Data viitoare gandeste-te bine inainte sa actionezi. Daca e nevoie, cere ajutorul cuiva.

Gemeni

Ai nevoie de odihna. Ai atatea pe cap ca nici macar cand nu ai nimic de facut nu te poti relaxa. Gandul iti sta tot la ceea ce ai de facut. Nu te lasa coplesit. Poate ar trebui sa pleci undeva pentru cateva zile.

Rac

Vei avea mult de alergat astazi. Seara ajungi acasa epuizat. Daca aveai ceva program, va trebui sa amani pentru alta data, mai ales ca maine, la birou te asteapta o multime de acte de rezolvat.

Leu

Vei avea parte de o dimineata minunata in familie. Si asta pentru ca nu te asteptai sa primesti o asemenea veste. Chiar iti doresti sa nu se intample nimic care sa iti strice aseasta zi. Poti sta linistit, nu se pune problema.

Fecioara

Nu te poti abtine sa nu spui ceea ce crezi despre cineva din anturaj. Totusi, nu exagera cu sinceritatea. Cineva s-ar putea sa se transforme, brusc, din prieten, in dusman si nu ai nevoie de asa ceva. Uneori e bine sa sti sa taci.

Balanta

Ai foarte multa treaba, asa ca nu-ti irosi timpul pe lucruri mici si neinsemnate. Concentreaza-te, astazi, doar pe ce este cu adevarat important. Seara asteapta-te la o mare surpriza.

Scorpion

Esti foarte bine dispus. E vorba despre ceva ce are legatura cu viata sentimentala. Vrei sa pastrezi totul pentru tine si nu vrei sa afle nimeni. Nu poti, te va trada zambetul de pe fata.

Sagetator

Chiar daca dimineata nu a mers totul asa cum trebuia, nu te descuraja. Mai ai timp sa corectezi ce este de corectat. Cu putin efort vei vedea ca pana la urma o sa reusesti.

Capricorn

Mergi la o intalnire importanta, asa ca nu te grabi. Pune totul la punct, pana la ultimul detaliu. Este posibil ca viitorul tau profesional sa fie influentat de ceea ce se intampla astazi.

Varsator

Esti prea comod sa te deplasezi daca nu este cu adevarat nevoie. Ai grija sa nu fi considerat neserios. Nu poti sti niciodata cine e cu ochii pe tine.

Pesti

Ai ramas in urma cu un proiect si nu vrei sa dezamagesti. Muncesti mult si nu ai timp nici macar de o pauza. Ai grija, daca o tii tot asa, risti sa-ti ruinezi sanatatea.

Comenteaza