HOROSCOP 2 martie 2023

HOROSCOP 2 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 2 martie 2023.

Berbec

Ai o zi plina cu de toate la locul de munca. Intalnesti tot felul de persoane cu care reusesti sa interactionezi mai mult decat de obicei. Nu este vorba numai de colegii tai, ci si de oameni din domeniu pe care-i admiri sincer.

Taur

Te ia prin surprindere reactia nepotrivita a unui coleg de munca la adresa ta. Daca la inceput nu vei intelege cu ce i-ai gresit, te vei lamuri abia la sfarsitul saptamanii cand vei afla despre o discutie care a avut loc chiar inainte sa ajungi tu. 

Gemeni

Partenerul ti-a dat o sarcina de rezolvat, dar intampini niste probleme. Iti va lua cateva ore pana vei reusi sa duci totul la bun sfarsit. Ai grija sa nu vada seful cu ce te ocupi in timpul orelor de program.

Rac

Astepti cu nerabdare zilele libere ca sa te relaxezi. Doar ca uneori socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa si este posibil ca anumite persoane sa te forteze sa iti schimbi planurile. Din fericire, iti va face placere.

Leu

Pe cand credeai ca soarele nu mai rasare in viata ta profesionala, iata ca se arata o raza. Primesti un telefon de la cineva care se arata extrem de interesat de ce vrei sa faci tu.

Fecioara

O persoana mai in varsta din familie iti solicita o favoare, insa tu nu ai timp sa te implici. Pasezi problema unei cunostinte care promite ca te va ajuta, insa, in final, tot tu vei fi cel care va rezolva totul.

Balanta

Nu esti in cea mai buna forma a ta si te simti cam abatut. Nici de munca nu ai chef, ai sta in pat sa mai dormi. Daca crezi ca nu esti bine, ia-ti o zi libera si fugi la medic. Poate fi vorba de o raceala de sezon.

Scorpion

Primesti cateva propuneri de colaborare insa doar una merita luata in serios. Inainte sa accepti insa, sfatuieste-te cu cei cu care lucrezi, nu decide nimic fara sa stii ca ai pe cine sa te bazezi.

Sagetator

Se apropie week-end -ul si prietenii se bazeaza pe tine ca te vei implica in organizarea unui eveniment. Rezolva problemele din timp pentru ca exista posibilitatea sa intervina ceva neprevazut care iti poate strica programul.

Capricorn

Astazi ai face orice sa scapi de munca si cauti un motiv intemeiat. Totusi, fa un efort si du-te la serviciu astazi, s-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta, ceva la care sperai de multa vreme. 

Varsator

Abtine-te astazi sa intri in discutii serioase pentru ca este posibil sa te enervezi si sa spui lucruri suparatoare pentru cei din jur. Daca se iveste o astfel de discutie, incearca sa nu te implici.

Pesti

Te supara un amic care nu si-a tinut o promisiune si din aceasta cauza ai intrat intr-o incurcatura. Noroc cu ajutorul care vine din partea unui alt amic, asa ca pana seara o sa rezolvi toate problemele.

Etichete
Comenteaza