HOROSCOP 2 mai 2021. Cine va avea parte de o zi specială

HOROSCOP 2 mai 2021. Cine va avea parte de o zi specială

Horoscopul de astăzi, duminica 2 mai 2021, îți spune că trebuie să te răsfeți mai mult decât de obicei, pentru că meriti și tu sa te bucuri putin de placerea de a-ti implini o dorinta.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este ceva magic despre tine azi si asta te va face sa fii centrul atentiei. Poti multumi aliniamentului norocos de azi care te pune in asemenea lumina stralucitoare. Ai incredere in magie si lasa-te adorata de cei ce te iubesc sau admira. Atentia primita este ca o validare ca inca esti “in carti”. Farmecul te ajuta sa derulezi mai usor o relatie cu o cunostinta. Fii dulce.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Nu exista limita cat de departe te poti duce ca sa raspunzi azi strigatului romantismului. Se pare ca esti total pregatit sa alergi dupa visul tau. Asta poate insemna sa sustii o relatie la distanta sau sa te implici cu cineva ce are o legatura cu o tara sau cultura straina. Daca esti deja atasat, o escapada romantica va prinde foarte bine. Indiferent care este scenariul, exista un element de fantezie in aer deci fii precaut.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sunt momente in care e bine sa chestionezi motivele romantice ale cuiva si un timp in care doar sa te lasi dus de val. Aliniamentul norocos de azi iti poate aduce clipe de magie intre tine si o persoana cu care doresti sa fii. Chiar vrei sa strici totul aducand ratiunea in peisaj ? Nu ti se cere sa iti ignori problemele ci sa iti alegi cu grija momentele de confruntare. Bucura-te de un moment special impreuna ca sa iti fie mai usor sa discuti zilele viitoare orice potentiale probleme parteneriale, cand e momentul potrivit.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
O relatie romantica poate fi super dulce urmare a aliniamentului norocos de azi. Tu si partenerul puteti experimenta unul din acele momente rare, magice cand sunteti totalmente in sincronicitate. Acest moment e mai adanc decat doar o buna chimie intre voi. Exista ceva profund spiritual despre felul in care va conectati. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva cu care sa simti o conexiune mistica. Daca persoana ti se pare super familiara si te intrebi daca o stii de undeva, poate fi dintr-o alta viata.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Vei fi total in buna dispozitie magica cand vei lucra la un proiect pentru care simti pasiune. Poti multumi aliniamentului norocos de azi care te inspira si te face sa te simti conectat la treaba ta. Poti avea si sustinere de la un ajutor special. Sau poate esti ghidat de forte superioare divine ? Lasa-ti imaginatia si intuitia sa conduca procesul. La fel se aplica si aspectelor ce tin de sanatate si stare de bine. Poti vedea succesul daca vei avea o abordare creativa.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Cu siguranta ai ochiul format azi pentru frumusete. Este natural sa vrei ca spatiul de locuit sa reflecte gustul tau stilat. Gratie aliniamentului norocos de azi, esti inspirat(a) sa iti sufleci mancecile si sa iti “murdaresti” mainile in treburi domestice ca sa iti vezi visul implinit. Fie ca redecorezi sau faci o munca usoara de renovare, fii realist despre timpul si bugetul pe care il ai ca sa faci tot ce vrei.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Dragostea este in aer. O poti simti ? Gratie aliniamentului norocos de azi care iti energizeaza romantismul si zona relatiilor, este o zi excelenta sa petreci timp de calitate cu partenerul. De ce sa nu planifici o intalnire super romantica ? Apasa butonul de pauza pe realitate si griji de zi cu zi si petrece timp bucurandu-va unul de compania celuilalt si facand ceva ce ambii iubiti sa faceti. Daca esti singur, poti intalni pe cineva ce te intriga, deci propune-ti ca neaparat sa socializezi.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Cu siguranta esti capabil(a) sa ridici flirtul la nivel de arta, gratie aliniamentului norocos de azi. Vei sti exact ce sa spui ca sa convingi pe cineva de devotamentul tau. Si tu poti primi mesaje minunate de iubire. Fie ca tu trimiti sau primesti, fii constient ca exista un element de fantezie implicat. Numai timpul va sti daca sentimentele care sunt exprimate pot rezista luminii dure a realitatii.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai parte de un flux de usurinta in ceea ce priveste banii, fie ca vin fie ca pleaca, in special daca ii cheltui pe casa si familia ta. Gratie aliniamentului norocos de azi, granita dintre nevoi si dorinte este usor blurata. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa cheltui bani dar ai grija sa ii investesti in ceva ce merita. Exista insa si reversul, chiar daca nu se rezolva neaparat o problema, daca dai bani pe ceva ce te face sa te simti bine, nu e ceva chiar asa de rau.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Lookul tau si cuvintele tale sunt seducatoare. Gratie aliniamentului norocos de azi, exista o vibratie magica despre tine care ii atrage pe oameni. Nu exista urma de indoiala ca nu ai sti sa iti folosesti farmecul ca sa cuceresti pe cineva. Doar fii atent sa nu fii lipsit de sinceritate sau sa nu manipulezi pe cineva. Cuvintele se pot intoarce sa te bantuie daca nu esti super atent cu ce spui. Sigur, nu vrei sa fii fata sau baiatul rau care spune adevarul brutal, dar nici sa spui minciuni sau vorbe flatante false.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Uneori este bine sa iti hranesti dorintele in particular, in special daca timpul nu este potrivit sa te duci in public cu ceea ce vrei. Gratie aliniamentului norocos de azi, va trebui sa iti dai seama daca ceea ce iti doresti este realist sau nu. Daca nu este, cel mai bine e sa tii totul pentru tine deocamdata. Este bine sa ai un vis dar sa nu fie el sursa unei dezamagiri. Nu acesta este scopul viselor.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Vibratia ta este super creativa, romantica si visatoare. Gratie aliniamentului norocos de azi, este ca si cum imprastii praf magic de stele pretutindeni unde te duci. Este o zi grozava sa fie petrecuta cu un prieten cu care ai o conexiune speciala. Te vei bucura sa aduci aceasta magie si intr-o activitate de grup. Oamenii vor aprecia sa aiba pe cineva in preajma care sa le creasca vibratia si sa se uite la viata dintr-o perspectiva diferita. Te vei simti validat cand oamenii sunt receptivi la darurile unice pe care le ai de oferit in jurul tau prin existenta ta.

Etichete
Comenteaza