HOROSCOP 2 aprilie 2019

HOROSCOP 2 aprilie 2019

HOROSCOP 2 aprilie 2019. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 2 aprilie 2019.

Berbec

Saptamana incepe cu un moment special din punct de vedere profesional. Vei fi invitat sa participi de dimineata la o sedinta care are va avea urmari importante pentru cariera ta.

Taur

Astepti cu nerabdare un raspuns de care poate depinde ce vei face in urmatoarele luni, mai ales ca ti-ai facut deja niste planuri pentru vara asta, impreuna cu prietenii si nu ai vrea sa pierzi totul.

Gemeni

Dupa cele doua zile de weekend, nu ai niciun chef de munca, insa proiectele la care lucrezi nu pot fi amanate dupa bunul tau plac. Un telefon primit la amiaza te va face sa iti schimbi planurile pentru seara.

Rac

Ai o disputa cu o persoana foarte orgolioasa care refuza sa recunoasca atunci cand greseste. Dupa ore bune de discutii o sa ajungeti la o concluzie care sa va multumeasca pe amandoi.

Leu

Ai cerut mai multa libertate si ai primit, iar acum ti se pare ca esti ignorat. Hotaraste-te ce vrei mai exact inainte sa ajungi la o disputa cu cineva drag.

Fecioara

Reactionezi puternic la o veste primita si cei din jur nu inteleg ce se intampla. Asta e felul tau de a te bucura si, ce-i drept, nu-ti cunosc obiceiurile decat cei foarte apropiati... 

Balanta

Mesajul primit te-a lamurit si nu mai ai niciun dubiu in privinta unei probleme ce tine de viata personala. Poti sa rasufli usurat si sa mergi mai departe, fara aceste griji. 

Scorpion

Ai mult de alergat astazi asa ca ar fi bine daca te-ai trezi de dimineata. Doar asa vei putea sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Seara esti epuizat, asa ca nu mai ai chef decat sa faci un dus si sa dormi.

Sagetator

Ai intrat in criza de timp. Misca-te repede, altfel risti sa intri intr-o incurcatura. Ai grija, ai promis ceva unui apropiat, asa ca nu uita ce ai de facut.

Capricorn

O sedinta de ultim moment la job iti ocupa mult timp si risti sa ratezi programul facut pentru seara impreuna cu partenerul de viata. Roaga un coleg sa te ajute ca sa ajungi unde ti-ai propus.

Varsator

Fii atent astazi, altfel cazi in capcana cuiva care incearca sa te pacaleasca. Analizeaza totul cu grija pentru a nu ramane fara bani, oricat de sincer ar parea cel din fata ta.

Pesti

Amanarea la nesfarsit a unui proiect de la locul de munca a ajuns sa te coste. Va trebui sa explici ce s-a intamplat si nu prea esti multumit de asta. Incearca sa mai obtii un termen.

Comenteaza