HOROSCOP 19 septembrie 2018

HOROSCOP 19 septembrie 2018

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 19 septembrie 2018.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Berbec

Vrei sa faci o achizitie costisitoare si asta ar insemna sa "termini" tot bugetul familiei. Astazi e ziua perfecta pentru a discuta despre asta cu partenerul de viata. 


HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Taur

Nu obisnuiesti sa-ti spui direct punctul de vedere mai ales daca parerea ta e alta decat a majoritatii, astazi, insa, nu te poti abtine. Nu te asteptai la o asemenea reactie. Acum te feliciti ca ai avut acest curaj.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Gemeni

Vrei sa-i faci o surpriza cuiva din familie, dar constati ca nu-ti ajung banii pentru ceea ce ai in plan. Nu ai incotro, esti nevoit sa amani totul. Chiar daca acum nu-ti convine, pana la urma vei constata ca a fost mult mai bine asa.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Rac

De obicei nu te lasi influentat de parerile celor din jur, insa ceea ce afli astazi te face sa iti schimbi atitudinea. Daca simti ca ai nevoie de sfaturi, apeleaza la cineva din familie sau la cel mai bun prieten. Macar ei nu au interese ascunse...

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Leu

Esti foarte aglomerat. Ai multe pe cap astazi, dar, din fericire, cineva din familie se ofera sa te ajute. Stii ca ramai indatorat, dar numai in acest fel vei reusi sa termini tot.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Fecioară

Nu intelegi ce se intampla. Orice faci, nimic nu iti iese cum trebuie. Iti pierzi rabdarea si vrei sa abandonezi totul. Nu te grabi, mai incearca. Rabdarea si perseverenta sunt totul.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Balanţă

Nu minti niciodata, insa acum o faci pentru a nu rani pe cineva drag. Totusi, va trebui sa gasesti o varianta pentru a nu lasa persoana respectiva sa mearga mai departe cu o parere gresita.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Scorpion

Agitatie, drumuri si acte de semnat. Cam asa arata ziua de astazi. Abia pe seara o sa prinzi un moment de pauza. In viata personala, ai grija la unele persoane care isi cam baga nasul in relatia ta cu cel drag.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Săgetător

Esti intr-o forma buna, asa ca cei pe care-i intalnesti nu scapa prea usor de tine. Ai chef de vorba si esti in stare sa palavragesti ore in sir chiar si la job. Ai grija, totusi, sa nu deranjezi prea mult. 

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Capricorn

Vrei o pauza. De atata munca nu ai timp nici sa iti pui ordine in idei. Stii ca sefului nu ii pasa daca ai fost sau nu in concediu, ci cand vei finaliza proiectul cu care te preseaza. Daca vrei sa nu ai probleme, roaga pe cineva sa te ajute.

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Vărsător

Incerci sa nu mai iei in seama persoanele care te enerveaza. Mereu ti-a pasat de ceea ce spun cei din jur, insa acum constati ca a fost o greseala. A venit momentul sa faci doar ceea ce iti place fara sa te gandesti la parerea celorlalti. 

HOROSCOP 19 septembrie 2018 - Peşti

Te simti epuizat. Muncesti mult, dormi putin, mananci in fuga si nici nu mai stii ce este "timpul liber". Opreste-te putin si gandeste-te bine la ceea ce se intampla. Trebuie sa schimbi ceva!

Comenteaza