HOROSCOP 19 noiembrie 2021

HOROSCOP 19 noiembrie 2021

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 19 noiembrie 2021.

Berbec

Esti preocupat de ceva ce se intampla la locul de munca. Umbla zvonuri de tot soiul si te temi ca te-ar putea afecta si pe tine. Nu te grabesti sa pleci acasa. Vrei sa ramai peste program pentru a te lamuri.

Taur

Esti foarte orgolios si nu vrei sa accepti sfaturi de la nimeni. Esti convins ca stii mai bine ca altii ce este bun pentru tine. Poate ar fi bine sa iei in seama si ce spun altii.

Gemeni

Nu poti sta linistit. Ai aflat ca un coleg de-al tau s-ar putea sa aiba niste probleme la locul de munca. Personal, nu te afecteaza, insa nu vrei sa stai fara sa faci nimic. Trebuie sa-l ajuti cumva.

Rac

Incepe weekend-ul si nu mai ai rabdare. Ai planuit deja unde pleci cu prietenii si te-ai oferit sa te ocupi de toate. Ai grija sa nu te bagi in prea multe. Cand vei ajunge la destinatie vei fi deja prea obosit...

Leu

Obisnuieste-te sa verifici mereu daca lucrurile stau exact asa cum spun ceilalti. Uneori exista riscul de a te insela in privinta oamenilor din jur si ai putea avea parte de necazuri din cauza asta. 

Fecioara

Esti optimist si entuziast pentru ca esti convins ca proiectul la care muncesti iti va aduce mult succes. Nu te astepta ca cei din preajma ta sa aiba aceeasi viziune roz, pentru ca se gasesc destui care sa-ti critice planurile.

Balanta

Chiar daca nu e chiar finalul pe care l-ai visat pentru aceasta saptamana, e bine macar ca s-a terminat! Acum te poti linisti si sa iti vezi de weekend. Lasa analiza celor intamplate zilele astea pentru saptamana viitoare...

Scorpion

E o zi mai neobisnuita la birou, primesti sarcini noi care iti ofera sansa sa promovezi. Seara te intalnesti cu o persoana care are o mare putere de influenţa asupra ta


Sagetator

E un moment al schimbarilor in viata ta. Te gandesti sa incepi cu casa - poate o noua amenajare sau o renovare... Trebuie neaparat sa ceri si parerea partenerului inainte sa te apuci de treaba.

Capricorn

Pare a fi o zi buna pentru negocieri sau pentru a obtine ceva aprobari. Ai grija ca ceea ce spui sa fie sustinut si de fapte. Pentru unele persoane vorbele nu sunt suficiente pentru a se arata interesate de o colaborare cu tine.

Varsator

Esti foarte sociabil astazi. La munca ai cate o vorba buna sau un sfat pentru fiecare. Totusi, nu exagera, risti sa fii considerat mult prea insistent. Mai ales ca pe multi nici nu-i prea cunosti.

Pesti

Nu prea iti place sa recunosti cand gresesti, insa astazi esti nevoit sa accepti faptul ca nu ti-a iesit totul chiar asa cum credeai. Gandeste-te bine, s-ar putea sa gasesti o solutie si sa mai repari cate ceva pana la final.

Comenteaza