HOROSCOP 19 mai 2022

HOROSCOP 19 mai 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 19 mai 2022.

Berbec

Faci ceva care atrage atentia asupra ta si, timp de cateva ore, te simti ca o vedeta. Seara partenerul te asteapta cu o veste care te obliga sa-ti revizuiesti planurile de weekend.

Taur

Dimineata e liniste, insa pe la pranz incep sa sune telefoanele. Chiar daca esti inca la munca, nu eziti sa stai minute in sir la taclalete. Te bucura faptul ca prietenii sunt interesati de ceea ce faci, mai ales ca in ultima vreme nu ati prea reusit sa va vedeti.

Gemeni

Desi ai impresia ca-i cunosti pe cei care-ti sunt aproape, se mai intampla sa ai si surprize. Partenerul de viata vine cu o propunere care te face sa iti schimbi total impresia despre ceva ce aveti in comun.

Rac

Te-ai decis sa faci o schimbare majora in viata ta. Nu lua in seama rautatile celor din jur si mergi pe drumul pe care te-ai decis sa o apuci. Daca iti urmezi instinctul, totul va fi bine.

Leu

Nu pierde timpul aiurea umbland dupa copite de cai morti. Ai multa treaba, asa ca, revino in realitate si ocupa-te de ce ai de facut. Cineva se ofera sa te ajute si o sa reusesti sa termini totul la timp.

Fecioara

Nimic interesant pentru aceasta zi, insa nu se poate spune acelasi lucru despre seara, cand se anunta foarte multa distractie. Ai grija la bani, nu-i arunca pe nimicuri! Ai cheltuit cam mult in ultima perioada.

Balanta

Ai vrut sa te ocupi de bunul mers al unui proiect si acum vei fi nevoit sa iti asumi raspunderea pentru ceea ce face echipa ta. Daca simti ca lucrurile nu merg cum ar trebui, ia atitudine. Vorbeste cu oamenii si spune-le exact la ce te astepti de la ei.

Scorpion

Iti dedici intreaga zi familiei. Nu ai mai stat de mult timp la discutii cu partenerul de viata, asa ca vrei sa recuperezi timpul pierdut. S-ar putea sa afli niste lucruri pe care nici macar nu le banuiai.

Sagetator

Nu mai sta atat sa te gandesti! Lasa-te putin purtat de val, in viata sentimentala. Nimeni nu vrea sa stea prea mult timp langa un fel de computer... Relaxeaza-te!

Capricorn

Te simti epuizat si iti sta gandul doar la ceea ce ti-ai programat pentru weekend. Pana atunci mai ai, totusi, putin de lucru. Termina treaba si fugi acasa sa dormi.

Varsator

Din punct de vedere profesional totul merge struna, dar ai indoieli in privinta vietii personale. Persoana iubita se poarta diferit in ultima vreme si nu vrea sa-ti marturiseasca motivul. Nu te nelinistii, poate iti pregateste o surpriza. Mai ai rabdare! 

Pesti

Primesti o veste buna de la o ruda mai indepartata. E ceva ce asteptai de multa vreme. Fa-ti bagajele, te asteapta un drum lung, in weekend, dar ceea ce te asteapta la capatul lui, merita tot efortul.

Comenteaza