HOROSCOP 19 ianuarie 2022

HOROSCOP 19 ianuarie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 19 ianuarie 2022.

Berbec

Ai tot amanat niste probleme la locul de munca si acum ti se cere sa le rezolvi urgent. Ca sa termini la timp ai avea nevoie de ajutor, insa preferi ramai peste program. Treaba ta… 

Taur

Ti se ofera ocazia sa faci un pas important in cariera si nu vrei sa o ratezi, insa asta presupune si niste sacrificii pentru viata personala. Consulta-te si cu partenerul inainte de a lua o decizie.

Gemeni

S-au facut niste schimbari la birou si astazi e prima ta zi pe noul post. Nu te asteptai sa ti se ofere chiar tie o asemenea responsabilitate. Nu iti subestima capacitatile. Cei care ti-au incredintat sarcina stiu foarte bine de ce esti in stare.

Rac

Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat. Ceea ce intampla pare a fi decupat dintr-o secventa de film... Esti hotarat sa faci cercetari si sa aflii care este realitatea. Vei fi surprins...

Leu

Nu te supara pe sefi daca iti atrag atentia ca nu te prea implici astazi la job. Toti au observat ca nu esti deloc interesat de ce se intampla la munca. De fiecare data cand incerci sa te concentrezi mintea iti zboara in alta parte.

Fecioara

Te simti epuizat. Muncesti mult, dormi putin, mananci in fuga si nu mai ai timp liber aproape deloc. Opreste-te putin si gandeste-te bine la ceea ce se intampla. Precis poti sa schimbi ceva.

Balanta

Vrei sa faci o achizitie cam costisitoare si asta ar insemna sa intri in economiile familiei. Discuta azi despre asta cu partenerul de viata. E intr-o dispozitie buna si exista mari sanse sa fie de acord cu propunerea ta.


Scorpion

Nu obisnuiesti sa-ti spui direct punctul de vedere mai ales daca parerea ta e alta decat a majoritatii, insa astazi insisti sa fii lasat sa spui ce crezi pana la capat. Nu te asteptai la o asemenea reactie. 

Sagetator

Vrei sa-i faci o surpriza cuiva din familie, dar constati ca nu-ti ajung banii pentru ceea ce ai in plan. Nu ai incotro, esti nevoit sa amani totul. Chiar daca acum nu-ti convine, pana la urma vei constata ca a fost mult mai bine asa.


Capricorn

Nu esti genul care sa te lasi influentat de parerile celor din jur, insa ceea ce afli astazi te face sa iti schimbi atitudinea. Daca simti ca ai nevoie de sfaturi, cel mai bine ar fi sa apelezi la cineva din familie sau la cel mai bun prieten.

Varsator

Trebuie sa semnezi niste documente, dar nu te grabi. Tine seama ca au legatura cu viitorul tau, asa ca fii foarte atent cand le citesti. Daca nu esti sigur de ceva, nu ezita sa ceri lamuriri. E vorba despre tine si trebuie sa te asiguri ca nu iei decizii gresite.


Pesti

Astazi nu iti sta gandul la munca pentru esti preocupat de o problema personala. Te pregatesti de o plecare din oras si trebuie sa pui la punct toate detaliile. O urgenta ivita la locul de munca te va face sa renunti. Amani totul pentru weekend.

Comenteaza