HOROSCOP 19 aprilie 2024

HOROSCOP 19 aprilie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 19 aprilie 2024.

Berbec

Ziua incepe destul de bine. Vei primi o veste care o sa iti ofere mai multa incredere in tine. Acum poti fi sigur ca te vei descurca cu ceea ce ai primit de facut. 

Taur

Apare o problema si ai nevoie urgenta de niste bani. S-ar putea sa fi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Ai grija, insa, la cine apelezi, nu ar fi de dorit sa afle toata lumea despre asta.

Gemeni

Nu ai avut timp sa te ocupi de o problema legata de job si acum esti nevoit sa dai explicatii. Desi stii ca esti vinovat, nu vrei sa recunosti. Ai grija, nu forta nota. Te-ai gandit ca, uneori, e chiar indicat sa-ti ceri scuze?

Rac

Ar fi trebuit sa rezolvi ceva pentru partenerul de viata, insa timpul petrecut in plus la slujba, nu ti-a permis. Gandeste-te cum pui problema, altfel risti sa-ti petreci toata seara bombardat cu reprosuri.

Leu

Te bucurai la inceputul saptamanii de vremea frumoasa, insa acum esti foarte suparat din cauza frigului, mai ales ca tu esti o persoana care adora caldura si soarele. N-ai incotro, mai rabda cateva zile. Trebuie sa accepti ca vara inca nu a sosit.

Fecioara

Ai senzatia ca un prieten si-a schimbat radical comportamentul fata de tine si nu ai nici cea mai mica banuiala de ce. Nu incerca sa pui intrebari, ca nu vei primi niciun raspuns. In final, iti vei da seama singur ce s-a intamplat.

Balanta

Nu iti convine sa preiei munca unui coleg care tocmai a plecat si risti sa ajungi la discutii neplacute cu sefii. Inainte de sedinta cu ei, gandeste-te la o varianta convenabila. Trebuie sa existe o solutie.

Scorpion

Afli un secret si iti vine sa pui mana imediat pe telefon sa vorbesti cu cineva despre asta. Gandeste-te inainte daca merita. Uneori e bine sa stii sa pastrezi tacerea.

Sagetator

Tocmai ai aflat de o escapada pusa la cale de prieteni si te bucuri sa scapi de stresul cotidian si sa te distrezi putin in compania amicilor. Ai grija la o problema de sanatate care pare ca se reactiveaza, sa nu iti strice planurile.

Capricorn

Schimba-ti comportamentul fata de cei din jur, daca nu vrei sa atragi critici. Te lasi atras intr-o discutie in contradictoriu, de o persoana care niciodata nu e de partea ta. Cel mai bine ar fi sa eviti confruntarea.

Varsator

Esti intr-o forma de invidiat. Ai multa energie, dar nu ti-o consumi pe ce ar trebui. Profita si fa ce ai de facut prin casa, dar nu uita si de proiectele de la locul de munca. Ia-le pe rand.

Pesti

Surprinzator, lucrurile stau mai bine decat credeai tu. Te asteptai la reactii neplacute din partea celor din jur cand urma sa le comunici ceva important, insa nici vorba de asa ceva. Totul pare in regula.

Etichete
Comenteaza