HOROSCOP 18 ianuarie 2024

HOROSCOP 18 ianuarie 2024

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 18 ianuarie 2024.

Berbec

Esti revoltat: superiorul care iti refuza pana ieri o idee legata de un proiect, astazi o prezinta ca fiind a lui. Nu-ti vine sa crezi ce auzi. Nu te grabi sa reactionezi. Cel mai bine ar fi sa ii ceri explicatii intre patru ochi.

Taur

Esti nevoit sa amani unele lucruri pe care trebuia sa le faci astazi. Dupa-amiaza are loc un eveniment la care te-a trimis seful si nu il poti refuza. Vorbeste cu cineva din familie, poate te ajuta cineva.

Gemeni

Te-ai cam intins cu cheltuielile de Sarbatori si acum constati ca ai ramas fara bani. Vei fi nevoit sa te imprumuti, daca vrei sa-ti achiti facturile la timp, dar ar fi bine sa inveti ceva din aceasta experienta.

Rac

In sfarsit, ai scapat! Ai reusit sa treci cu bine de o perioada obositoare si stresanta, nu din cauza a ceea ce ai avut de facut, ci din cauza celor cu care ai fost nevoit sa lucrezi...

Leu

Ai grija ce faci cu banii pe care ii mai ai. Pastreaza-ti o rezerva, s-ar putea sa ai nevoie de o suma pentru ceva neprevazut. Primesti cateva informatii care-ti vor face viata mai usoara.

Fecioara

Esti deranjat de atitudinea unui coleg care nu si-a tinut o promisiune si te-a bagat intr-o incurcatura din care nu stii cum sa iesi. Solutia vine din partea cui nu te asteptai si pana seara o sa reusesti sa rezolvi problema.

Balanta

Cariera este importanta, insa nu poti sa treci cu vederea ca cei dragi au nevoie de tine si se asteapta sa le fi mai mult alaturi. Poate este timpul sa iti faci ordine in viata si sa iti regandesti prioritatile...

Scorpion

Astepti un telefon important, ceva legat de niste bani ori de ceva ce tine de un proiect mai vechi. Nu este singura veste pe care o vei primi astazi: seara, partenerul iti da o informatie care te lasa mut de uimire.

Sagetator

Esti optimist. Ai investit mult timp si efort in ceea ce ai facut in ultima vreme si ai incredere in ceea ce urmeaza sa se intample. Nu ai nicio ezitare, esti dispus sa pariezi totul pe o singura carte. Ei bine, nu chiar totul...

Capricorn

Nu mai lua hotarari dupa cum bate vantul pe afara... Incearca sa fii putin mai calculat. Cei din jur se asteapta sa dai dovada de mai multa maturitate. Ai grija ce decizi, viitorul tau ar putea depinde de asta.

Varsator

Refuzi cu incapatanare sa renunti la ceva, cu toate ca cineva te roaga insistent sa cedezi. Dupa ce realizezi ca ai exagerat, vrei sa remediezi situatia, insa nu mai ai cum. Pe viitor incearca sa fii mai flexibil.

Pesti

O ruda de la care nu te-ai fi asteptat iti face o surpriza sarindu-ti in ajutor chiar cand aveai nevoie mai mult. Esti mahnit ca cei pe care ii credeai mai apropiati nu ti-au fost alaturi cand te-ai fi asteptat.

Comenteaza